Sirius Black - Svart

33 998,00 kr

As low as 33 998,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Sirius Black Ställbar säng producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Förstklassig Linak motor m. trådlös fjärrstyrning.
 • 220 fjädrar pr. m2 fördelat på 5 stöttande komfortzoner.
 • 60 mm. Latex bäddmadrass - Fantastisk kvalitet.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Denna ställbara säng är för dig som har behov för extra lyx i vardagen. Sängen bjuder nämligen på en hög komfortnivå, och så kan den allt det där som en bra ställbar säng ska kunna – och även lite till.

Sängen har en solid och danskproducerad motor, en tjock träram och en komfortabel resårmadrass. Om du väljer Sirius Black, är du alltså helgarderad när det kommer till både komfort, kvalitet och hållbarhet.

Resårmadrasserna är dessutom stoppade med cooltex – ett danskproducerat skum, som både avlastar och reglerar temperaturen. Cooltex bidrar således till ett sunt sömnklimat året runt, detta för att det försäkrar en behaglig temperatur i sängen samtidigt som att cooltex har en ventilerande effekt. På detta vis kommer Sirius Black hålla sig fräsch och ren i många år framöver.Fördelen med en ställbar säng

Med en ställbar säng som Sirius Black har du möjlighet för att använda din säng som en möbel. Du kan läsa i sängen innan du ska sova, du kan se nyheter om morgonen, eller så har du möjlighet för att vila efter en lång arbetsdag.

I Sirius Black är det nämligen installerat marknadens bästa ställbarhetskomponenter, som gör det möjligt att ställa in sängens liggposition. Det är alltså ingen tvekan om, att denna säng kommer tillföra en smula vardagslyx i ditt sovrum.


Sirius Black består av ställbarhetskomponenter och två madrasskikt. Samarbetet mellan den ställbara delen och madrasserna ger dig de bästa möjliga förutsättningarna för en förbättrad nattsömn.

Ställbarhetskomponenter

Det säger sig självt, att en ställbar säng skiljer sig från vanliga sängar på grund av dess ställbarhetskomponenter. Därför har vi valt de bästa möjliga delarna till Sirius Black. Själva motorn är producerad i Danmark av Linak, som har många år av erfarenhet med produktionen av solida och tystgående motorer. Du är dessutom fri från att förhålla dig efter en sladd då du styr sängens liggposition med en trådlös fjärrkontroll.

Sängens träram är uppbyggd av de bästa möjliga material. Träramen består av massiv, svensk tall, som ger sängen sin eftertraktade hållbarhet och sin solida design. Av samma anledning så erbjuder vi hela 15 års garanti på ram-och fjäderbrott i Sirius Black.

Resårmadrassen

Detta är sängens viktigaste komfortskikt. Den vändbara resårmadrassen har moderna pocketfjädrar installerade, och dessa är indelade i fem komfortzoner. Det betyder att madrasserna är indelade i olika hårdheter, allt efter vilka kroppsdelar som ska stöttas när du ligger ner. Till exempel så har dina skuldror och nacke behov för ett annat stöd än dina ben, och detta väldigt specifika stöd ger komfortzonerna.

Pocketfjädrarna tar dessutom hänsyn till dina behov och din liggställning, oavsett om du ligger på sidan eller ryggen, därför kommer du alltid få ett så korrekt och behagligt stöd som möjligt i Sirius Black.

Notera, att resårmadrassen består av två madrasskärnor som är samlade i ett överdrag. Detta förlänger först och främst sängens levnadstid. Därefter så ger de två olika madrasskärnorna möjlighet för att du kan välja olika fasthet till var sida av sängen. Detta är optimalt om du väger mer eller mindre än din partner.

Bäddmadrassen

Detta är sängens översta madrasskikt. Du kommer vara i kontakt med bäddmadrassen varje gång du använder sängen, och därför är bäddmadrassens kvalitet ytterst viktig för din komfort. Av samma anledning har vi valt att använda en extra tjock latexkärna på 60 mm i denna bäddmadrass som följer med till Sirius Black.

Latex ger ett fast och progressivt stöd. Du kommer därför uppleva att bäddmadrassens kärna trycker tillbaka, när du ligger på den – och att den trycker tillbaka mer där du väger som mest. Men denna bäddmadrass är du alltså garanterad ett solitt stöd, precis där du har som mest behov för det.


Specifikation av Sirius Black

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll HB12 Trådlös
Höjd 66 cm (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 20 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 12-20 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 160x200
Downloads för Sirius Black
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.