Sirius Black - Svart

33 999,00 kr

As low as 33 999,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad kontinentalsäng.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • 220 pocketfjädrar per m2 med fem komfortzoner.
 • Temperaturreglerande cooltex-stoppning.
 • Komfortabel bäddmadrass med en 60 mm latexkärna.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Kontinentalsängen Sirius Black är det perfekta valet för dig, som önskar ett stilfullt, tidlöst utseende kombinerat med optimal liggkomfort. Sirius Black är noggrant designad med ett särskilt fokus för de små detaljerna som förbättrar din nattsömn avsevärt.

Sirius Black produceras i Danmark, och i produktionen har man under en rad av år avancerat inom framställningen av sängar till den skandinaviska marknaden. Därför sätts det en stor ära i utmärkt kvalitet och stilfull design, vilket du märker direkt med Sirius Black.

Sängen produceras med en temperaturreglerande stoppning i madrassen. Det betyder att Sirius Black är sval om sommaren och lagom varm om vintern. Stoppningen av cooltex bidrar dessutom till ett sunt sömnklimat året runt, och på detta vis får du med Sirius Black en säng som kommer hålla sig ren och fräsch i många år framöver.   Noggrann komfort

Du kommer uppleva att Sirius Black tar noggrant hand om din kropp och uppfyller alla förutsättningar för att förbättra din nattsömn. Sirius Black är nämligen en välproducerad säng med moderna pocketfjädrar och en tjock bäddmadrass, som har en fast latexkärna på 60 mm.


Sängen består dessutom av hela tre madrasskikt, vilket är karaktäristiskt för kontinentalsängar. Det ger en lite högre säng än vid andra typer av sängar. Det betyder också, att du stiger ur sängen istället för upp ur den. Du kan läsa mycket mer om sängens uppbyggnad nedanför.  Ramsängen

Det nedersta madrasskiktet i sängen består av två ramsängar som skapar en behaglig och hållbar ram för din nattsömn. Själva madrassen har en kärna av komfortabelt skum som ger ett optimalt stöd samt ser till så att du får en sund nattsömn. Runt omkring madrassen är det en solid träram av massiv svensk tall, som med sin tjocklek på hela 14 cm garanterar en bättre sömn varje natt. För att understryka detta så ger vi hela 15 års garanti på ram-och fjäderbrott i Sirius Black.

Resårmadrass

Den mittersta madrassen i sängen är resårmadrassen, och denna madrass är sängens absolut viktigaste komfortskikt. Resårmadrassen i Sirius Black har en kärna bestående av 220 pocketfjädrar per m2, som är indelade i fem komfortzoner. Dessa moderna fjädrar reagerar alla individuellt på den vikt som påläggs, och det betyder att madrassen anpassar sig efter varje rörelse du gör under natten. Detta försäkrar ett personligt anpassat stöd natt efter natt. Omkring fjädrarna i resårmadrassen finns det andningsbara och ventilerande komfortskiktet av cooltex, som ger en behaglig nattemperatur året runt.

Notera, att resårmadrassen består av två madrasskärnor som är samlade i ett överdrag. Detta förlänger först och främst sängens levnadstid. Därefter så ger de två olika madrasskärnorna möjlighet för att du kan välja olika fasthet till var sida av sängen. Detta är optimalt om du väger mer eller mindre än din partner.

Bäddmadrassen

Detta är sängens översta madrasskikt. Just därför är det viktigt att bäddmadrassen är hållbar och ger ett omfattande stöd. Det gör bäddmadrassen till Sirius Black, då den har en kärntjocklek på hela sex centimeter. Kärnan är av ventilerande och andningsbart latex, som bidrar ytterligare till en behaglig temperatur i sängen. Samtidigt är latex ett bra val för att det förlänger sängens levnadstid.


Specifikation av Sirius Black

 • Storlek 210x210 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 210x210
Downloads för Sirius Black
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.