JANUARIREA - SPARA UPP TILL 66 %

Sirius Black - Svart

Leveranstid 21-29 vardagar
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Sänggavel
+
L-Beslag
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Sirius Black: Dags för Bättre Nätter

Sirius Black: Dags för Bättre Nätter

Sirius Black är premiumkvalitet till ett oemotståndligt pris. Vi har utvecklat en säng i material av högsta kvalitet – från träramen i svenskt furu till den belgiskt tillverkade bäddmadrassen i latex. Sirius Black är ett tryggt val till sovrummet, om du vill bli omfamnad hela vägen till drömmarnas land. Du har 100 dagar på dig att prova sängen utan någon kostnad. Vi är nämligen bara nöjda när du sover gott.

En bäddmadrass som gör skillnad

En bäddmadrass som gör skillnad

Vi kompromissar självklart aldrig när det kommer till kvalitet eller komfort. När du väljer Sirius Black får du därför en bäddmadrass som sticker ut från mängden. Latexen är tillverkad av de ledande tillverkarna på marknaden och vi har skapat den med omsorg, så du får en bekväm kärna på 40 mm och ett tvättbart överdrag. Det garanterar att du får en sund bäddmadrass som ger en bättre nattsömn, från den första natten och i många år framöver.
En bekväm resårmadrass

En bekväm resårmadrass

Pocketfjädrarna i resårmadrassen är sängens ryggrad. Det innebär att fjädrarna är avgörande för sängens stöd och fasthet. Sirius Black kommer med 7 bedre™ komfortzoner, vilket är ett fjädersystem som har utvecklats av Bättre Nätter för att garantera optimalt stöd och komfort. Flexibelt komfortskum bäddar in fjädrarna så att du inte märker av dem, men att du trots det får ut mesta möjliga av varje fjäder, varje natt.
En stark ramsäng

En stark ramsäng

Längst ner hittar vi sängens plattform, ramsängen. Här har vi använt pocketfjädrar, för det skapar en hälsosam utgångspunkt för din nattsömn. Omkring ramsängen är en solid träram av massiv svensk furu. För att understryka den utmärkta kvaliteten ger vi dig 15 års garanti på ram- och fjädrar i Sirius Black.

Ofta ställda frågor till Sirius Black

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses Natural. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.

Specifikation av Sirius Black

 • Storlek
  Storlek 180x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 62 cm.
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 21-29 vardagar
Höjd 62 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning Komfortskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200
Downloads för Sirius Black
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur