Signatur

12 999,00 kr

As low as 12 999,00 kr

 • Signatur resårmadrass producerad i Danmark.
 • 260 pocketfjädrar fördelade i 5 komfortzoner.
 • Latexstoppning ger bättre komfort.
 • Avtagbart och tvättbart överdrag.
 • Omfattande och personligt stöd med pocketfjädrar.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Notera, att resårmadrassen består av två madrasskärnor, som samlas i ett överdrag. Detta är med till att försäkra din individuella komfort samt förlänga sängens levnadstid, samtidigt som att det blir möjligt att välja olika fasthet i de två sidorna av sängen.


Resårmadrassen Signatur är producerad i Danmark, vilket inkluderar kvalitetskontroller och sunda produktionsvillkor. Här på Bättre Nätter vet vi, att en sund produktion avspeglar sig i produkten, och därför är vi glada för att kunna erbjuda dig denna danskproducerade resårmadrass som en del av vårt sortiment. Om du behöver en resårmadrass till din ställbara säng, sängram eller kontinentalsäng, så får Signatur våra varmaste rekommendationer. Du kan läsa mycket mer om resårmadrassen i denna text, och om du är intresserad i de exakta detaljerna, så kan du se dessa genom att klicka på menyn ´specifikationer´ ovanför.

I denna resårmadrass finns det 260 pocketfjädrar per kvadratmeter, eller 500 i Xtra fast-utgåvan, och dessa är fördelade i 5 komfortzoner. Det är klart, att dina skuldror har behov för ett annorlunda stöd än dina ben och höfter, och detta tas i beaktande i en madrass med komfortzoner. Fjädrarna ger ett omfattande stöd och personligt stöd, då de alla arbetar individuellt. Det betyder, att du mottar störst stöd där du har som mest behov för det. Dina personliga tryckpunkter avlastas noggrant, och det betyder, att du undviker att vakna upp för att vända och vrida på dig under natten. På detta vis försäkrar madrassen dig en djupare och en väsentligt behagligare nattsömn.  


Långtidshållbar komfort 

Madrassen har en samlad höjd på 19 centimeter, och det gör den ännu mer passande till att användas i ställbara sängar och kontinentalsängar. Omkring madrasskärnan finns ett överdrag av möbeltyg, som är samlat med en kuvertsömnad. Sängens är således framställd av kvalitetsmaterial, och av samma anledning erbjuder vi 15 års garanti på fjäderproblem. Du är därför garanterad en långtidshållbar, komfortabel och kylande madrass vid köp av resårmadrassen Signatur.


Mellan fjädrarna på madrassen är det instoppat en latex-stoppning, vilket förbättrar villkoren för din nattsömn. Latexen förbättrar först och främst komforten avsevärt, och utöver detta så förlänger det också levnadstiden på resårmadrassen. Latex är ventilerande, och det betyder att du alltid är garanterad en behaglig och sval temperatur, när du lägger dig till att sova. En behaglig temperatur skapar en sund sömnmiljö, och detta kommer gynna varje användare av madrassen i många år. Sist, men inte minst, så är latex-stoppningen enormt bra till att avleda både värme, fukt och svett, vilket bidrar till att förlänga madrassens levnadstid.

Du kommer uppleva att, resårmadrassen Signatur anpassar sig efter dina personliga behov och skapar en sund, komfortabel och hållbar sömnmiljö. Varenda natt. Väger du över 95 kilo, rekommenderar vi, at du väljer modellen med Xtra fasta pocketfjädrar. Istället för 300 pocketfjädrar per m2 är det 500 pocketfjädrar per m2. Detta försäkrar din kropp den nödvändiga komfort och avlastning, då det är fler punkter som ger stöd.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
Mer information
Leveranstid 16-24 vardagar
Höjd 19 cm.
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 260 pocketfjädrar per m2
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg med kuvertsömnad.
Stoppning 25mm Latex
Garanti 25 års garanti på fjäderbrott
Typ Resårmadrass 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.