Senses Wave - Ljusgra

Leveranstid 21-29 vardagar
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Ben
+
Sänggavel
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Senses Wave: När du gärna vill sova gott

Senses Wave: När du gärna vill sova gott

Senses Wave är ett bra sängval för dig som vill ha en bra, solid säng som du både ligger bra i och som ser snygg ut i sovrummet. Senses Wave är uppbyggd av en formidabel bäddmadrass och en formidabel fjädermadrass, som båda ligger på en formidabel träram. Och tre gånger så formidabel är alltså lika med god sömn. Bäddmadrassen har en kärna av skum, som på bästa tänkbara sätt formar sig utefter din kropp och garanterar en god sömn natt efter natt. Utöver detta är sängens fjädermadrass indelad i våra unika 7 bedre™ komfortzoner, som är den ultimata garantin för att du ska få en bra upplevelse när du glider iväg på din drömresa.

När madrassen högst upp är lika med god sömn

När madrassen högst upp är lika med god sömn

Högst upp på sängen hittar du vår Wave-bäddmadrass. Wave består av en 40 mm skumkärna omsluten av vårt revolutionerande Rönd-överdrag. Översatt till svenska kan du kalla det; god sömn. Kärnan garanterar ett fantastiskt stöd, då skum har en enastående egenskap av att forma sig efter den kropp som ligger uppe på den. Det ger en känsla av att falla lite ”ner” i madrassen och säkerställer att du får ett riktigt bra helkroppsstöd. Det är minsann inte så dåligt. Det är heller inte dåligt att våra Rönd-överdrag är utvecklade på ett sådant sätt att bakterier och andra oönskade gäster inte har någon chans att överleva i tygets fibrer. Det gör den allergivänlig och skonsam mot huden. Nu forstår du väl varför vi översätter Wave till god sömn.
När madrassen i mitten är lika med god sömn

När madrassen i mitten är lika med god sömn

Under bäddmadrassen på din Senses Wave hittar du en alldeles perfekt fjädermadrass. Det är faktiskt i fjädermadrassen där sängens generella komfort justeras, så därför har vi självklart inte valt att kompromissa med den. Fjädermadrassen innehåller ett lager av fickfjädrar som är indelade i våra 7 bedre™ komfortzoner, som med precision anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser. Fjädrarna omsluts av en hållbar hybridvaddering som både är elastisk i sitt stöd och bidrar till din komfort. Detta är minsann en mycket bra utgångspunkt för en god natts sömn.
När fundamentet underst är lika med god sömn

När fundamentet underst är lika med god sömn

Då vi bara sover gott när vi vet att du sover gott, så har vi naturligtvis utrustat din Senses Wave med en riktigt bra, massiv träram. Träramen är så att säga grunden för din sömn och det är därför viktigt att att denna också är av bra kvalitet. Den kvaliteten har vi hittat i massivt svenskt tallträ. Ramen har en höjd på 20 cm, som både säkrar sängens briljanta grund och en briljant bra design.

Designet af os, godkendt af jer

Senses Wave er en af vores bestsellere, og det er med god grund. Den er blandt vores kunders favoritter, blandt andet fordi du får dejlig komfort med den optimale kombination af fjedre, polstring og komfortzoner. Hos os handler søvn ikke kun om, hvor mange timer du tilbringer i sengen, men snarere om kvaliteten af den tid du bruger på langs. Så hvad enten du sover for meget, for lidt eller lige tilpas, skal du have en god seng at sove i - og det får du uden tvivl i Senses Wave. Skulle du alligevel stadig være i tvivl, kan du læse nogle af de mange anbefalinger, Senses Wave har fået.

121

hele dage bruger du i gennemsnit årligt i din seng. Så gør dig selv det behageligt.

7

komfortzoner giver dig optimal støtte fra første sekund.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Senses Wave

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses Wave. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Överdraget runt själva resårmadrassen sitter fast och kan bara tvättas med en fuktig trasa eller ett rengöringsmedel som är till för möbler. Vid användning av rengöringsmedel, följ den tillhörande bruksanvisningen.

 • Nej, det är bara möjligt att välja mellan Oak eller Champagne.

 • Resårmadrassen i Venus är stoppad med latex, medan resårmadrassen i Senses är stoppad med komfortskum. Dessutom har Venus en bäddmadrass tillverkad av Pulse-latex, som är extra smidig, slitstark och andandes och har ett allergivänligt överdrag. Senses har däremot en bäddmadrass tillverkad av vanlig latex eller Motion-skum och överdraget är inte allergivänligt.

 • Den har en kärna av Motion-skum och är stoppad med komfortskum.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Senses Wave

 • Storlek
  Storlek 180x210 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 62 cm.
Höjd 62 cm. (19 cm ben, 38 cm madrass, 5 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Latex
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 21-29 vardagar
Typ Ramsäng 180x210

Är en ramsäng det rätta för dig?

Våra ramsängar är den snabba vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här mottager du en komplett säng så att du kan njuta av vår välkända komfort med detsamma.

En solid botten som utgångspunkt

En solid botten som utgångspunkt

En otroligt stark träram omkring madrassen utgör fundamentet för din sömn.

Den helt rätta känslan

Den helt rätta känslan

Två madrasskikt, pocketfjädrar och komfortzoner ger härligt stöd och komfort.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur