Senses Velour

SE - Kampagne
Rea

15 990,00 kr

As low as 15 990,00 kr Tidigare pris 24 999,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Gratis byte av fasthet i 100 dagar.
 • Bättre sömn och komfort med pocketfjädrar.
 • 7 komfortzoner och hybridstoppning.
 • Avtagbart överdrag så att du kan ändra tyget på sängen.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Den välbekanta komforten från Senses-serien med luxuös och elegant velour. Sängen passar perfekt in i det moderna sovrummet, och ger en perfekt blandning av trivsamhet och stilfull design.

Komfortmässigt är Senses Velour också helt i topp. Sju komfortzoner försäkrar individuell tryckavlastning och pocketfjädrarna i både resårmadrassen och ramsängen gör Senses Velour till en fantastisk säng att ligga i.

Runt om fjädrarna finner du en väldigt andningsbar hybridstoppning, som försäkrar att sängen avleder överskott av fukt och värme, och därmed är du försäkrad en behaglig temperatur hela natten.

Utöver detta kommer Senses Velour med att avtagbart överdrag, och därför kan du när som helst ändra sängens typ av tyg och färg.


Personlig komfort

Alla har behov för olika typ av stöd och därför är det också viktigt med en säng som kan anpassa sig efter var enkel person. Detta är Senses Velours sju komfortzoner med till att försäkra.

Antalet av komfortzoner indikerar i hur hög grad din madrass tar individuell hänsyn till din kroppsbyggnad och liggställning. Detta sker genom olika hårdheter i madrassens fjädring och på så vis ger madrassen extra stöd till de kroppsdelar som väger mest. Exempelvis så kommer du att uppleva att dina skuldror stöttas på ett annat sätt än din ländrygg, detta då madrassen är mjukare omkring skulderregionen och därför är antalet av komfortzoner avgörande för en djup och behaglig nattsömn.Senses Velour består dessutom totalt av tre madrasskikt som samarbetar för att ge dig ett omfattande stöd och komfort. Du kan se på denna illustration hur den är uppbyggd. Utöver detta kan du under illustrationen läsa närmare omkring var enkelt madrasskikt och dess betydning för den samlade komforten.

Ramsängen

Ramsängen utgör fundamentet för sängens komfort. I Senses Velour är ramsängen utrustad med pocketfjädrar medan ramsängen i vanliga kontinentalsängar ofta består av en skummadrass eller trälameller. Detta försäkrar dig en unik och personlig komfort när du lägger dig i Senses Velour. Utöver detta samarbetar ramsängen med resårmadrassen, vilket garanterar extra stöd i förhållande till din kropp och liggställning.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är avgörande för den komfortupplevelse du får i en säng. Precis som ramsängen är resårmadrassen i Senses Velour utrustad med pocketfjädrar, och detta försäkrar dig ett imponerande och individuellt stöd. Utöver detta är fjädringen i resårmadrassen omgiven av hybridstoppning som gör att du kommer känna ett behagligt sömnklimat hela natten.

Notera att resårmadrassen består av två madrasskärnor som är samlade i ett överdrag. Detta förlänger först och främst sängens levnadstid. Dessutom ger två olika madrasskärnor möjlighet för att du kan välja olika typ av fasthet till var sida av sängen. Det är optimalt om du väger mer eller mindre än din partner.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är ett viktigt element för att det är det skikt som din kropp är i direkt kontakt med. När du köper en Senses Velour så följer det därför en kvalitetsbäddmadrass med som består av en kärntjocklek på hela sex centimeter jämfört med de vanliga fyra centimeter, vilket försäkrar dig ökat stöd och komfort.

Bäddmadrassen har en kärna av elastisk latex som kommer försäkra dig optimal komfort och en behaglig temperatur hela natten.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Senses Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.