Senses

12 990,00 kr

As low as 12 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Överdrag med inbyggt antiglid.
 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner och pocketfjädrar för optimal komfort.
 • Elastiskt, ventilerande och långtidshållbart komfortskikt av hybridskum.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Notera, att resårmadrassen består av två madrasskärnor, som samlas i ett överdrag. Detta är med till att försäkra din individuella komfort samt förlänga sängens levnadstid, samtidigt som att det blir möjligt att välja olika fasthet i de två sidorna av sängen.


Senses är en danskproducerad resårmadrass med sju komfortzoner och moderna pocketfjädrar. Här på Bättre Nätter har vi valt att uppgradera Senses-resårmadrassen, som nu erbjuder ännu bättre komfort och stöd. Denna resårmadrass är uppbyggd av moderna pocketfjädrar, vars bärkraft påverkar din kropp så att vanliga tryckpunkter så som nacke, skuldra och ländrygg utsätts för minimalt mottryck, vilket säkrar dig en djupare sömn. Precis som Senses sängen är resårmadrassen Senses också producerad i Danmark. Det betyder, att resårmadrassen produceras under de bästa möjliga produktionsvillkor, och det är din garanti för att Senses är av högsta kvalitet. Genom att producera resårmadrassen i Danmark så försäkrar vi också, att resårmadrassen passar perfekt till det skandinaviska klimatet, som den ska användas i.

Själva madrassen är en hybridstoppad resårmadrass med sju komfortzoner av pocketfjädrar. Pocketfjädern är en modern komfortfjäder, som är lagd i individuella påsar, vilket gör att fjädern kan arbeta individuellt och därmed också ge ett långt bättre och mer precist stöd än tidigare fjädrar. Pocketfjädern tar hänsyn till din individuella liggställning, och därför är den så passande i en resårmadrass. Det är klart, att dina skuldror har behov för ett annat stöd än dina ben, och det tar pocketfjädern hänsyn till. Just därför är denna typ av fjäder så populär, och det är därför vi har valt att installera den i resårmadrassen Senses.


Komfortabelt hybridskum

Resårmadrassen Senses har som nämnt ett komfortskikt av hybridskum runt omkring fjädrarna, och det betyder att madrassen bibehåller en behaglig temperatur året runt. Vi är vana med att bygga sängar till den skandinaviska marknad, och det kommer dig till godo i denna resårmadrass. Hybridskum är det mest elastiska och hållbara skum som produceras i Danmark, och det försäkrar ett omfattande stöd, vars form förblir densamma i många år framöver. Om du har en tendens till att antingen frysa eller svettas om natten, så kan resårmadrassen Senses hjälpa mot detta. Hybridskummet håller både din madrass fräsch och ren genom att ventilera, men bibehåller samtidigt en behaglig temperatur i sängen – året runt.


Pocketfjädrar har dock också en viktbegränsning. Vi rekommenderar dem således till alla med en vikt på under 95 kilo. Om du väger mer än 95 kilo, så vill vi rekommendera dig att välja den Xtra fasta pocketfjädern. Istället för 220 pocketfjädrar per kvadratmeter är det hela 500 fjädrar per kvadratmeter i den Xtra fasta utgåvan. Den är gjord till personer med en vikt över 95 kilo, och det kommer därför säkra din kropp den nödvändiga komfort och avlastning, då det är fler stödpunkter.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 18 cm.
Mer information
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 18 cm.
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Garanti 25 års garanti på fjäderbrott
Typ Resårmadrass 180x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.