Senses Pulse - Ljusgrå

SE - Kampagne
Rea

21 990,00 kr

As low as 21 990,00 kr Tidigare pris 31 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Gratis byte av fasthet i 100 dagar.
 • Elevationsmotor från danska Linak.
 • 7 komfortzoner och hybridstoppning ger enastående komfort.
 • Pulse Latex bäddmadrass försäkrar optimal andningsbarhet.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Den ställbara sängen Senses Pulse ger lite extra lyx i vardagen. Du kan nämligen helt själv bestämma hur du önskar att ställa sängens liggposition. Den ställbara sängen är utöver detta inbjudande att se på, fantastisk att ligga i, och så är den utvecklad i samarbete med danska Linak. Det är din garanti för en nattsömn i särklass.

Senses Pulse är utrustad med moderna pocketfjädrar, sju stöttande komfortzoner och elastiskt hybridskum omkring fjädrarna. Det försäkrar dig allt som allt en personligt anpassad komfort eftersom fjädrarna anpassas efter alla dina rörelser. Utöver detta är Senses Pulse utrustad med vår Pulse Latex bäddmadrass, som är en av våra slitstarkaste och mest ventilerande latexbäddmadrasser.

Nedanför kan du läsa mer om den ställbara sängens uppbyggnad, där alla delar arbetar tillsammans för att ge dig en optimal sömn. Natt efter natt.

Ställbarhetskomponenter

Ingen ställbar säng är bättre än sin motor, och därför har vi i Senses Pulse installerat en kvalitetsmotor från danska Linak. Alla sängens ställbarhetskomponenter är danskproducerade, och i detta fall är varje del producerad med dansk omsorg och precision. Den solida kvaliteten kommer du märka direkt när du lägger dig, också efter flera års användning.

Sängen är dessutom producerad med en stabil träram av svensk tall, som utgör sängens plattform. Träramen har en tjocklek på 20 cm, och det är med till att fullända sängens stilfulla utseende. Den imponerande kvaliteten är också anledningen till att vi ger 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Resårmadrass

Resårmadrassen är den ställbara sängens viktigaste komfortskikt. Denna resårmadrass erbjuder därför en kärna av moderna pocketfjädrar, som är uppdelade i sju komfortzoner. Varje komfortzon tar noggrann hänsyn till din kropps olika delar, och med sju komfortzoner är du försäkrad extra stöd omkring höft- och ländryggsregionen.

För att garantera extra bra komfort så finns det runt omkring fjädrarna ett skikt av hybridskum. Skummet är känt för sin goda elasticitet, och därför är detta typ av skum särskilt passande till ställbara sängar, där liggpositionen kan justeras kontinuerligt. En annan fördel med hybridskum är att du alltid är försäkrad en behaglig temperatur i sängen på grund av skummets ventilerande effekt.

Bäddmadrass

Bäddmadrassen är placerad överst, och det är därför den del av sängen som du har tätast kontakt med när du sover. Det är också anledningen till att valet av bäddmadrass är viktigt. Senses Pulse är därför utrustad med vår Pulse Latex bäddmadrass. Denna bäddmadrass urskiljer sig för att den produceras efter en helt speciell metod som kallas SonoCore. Metoden försäkrar att latexen får en ytterst homogen struktur, och det ger i slutändan en imponerande slitstark och andningsbar bäddmadrass.

Bäddmadrassens tencel-överdrag är märkt med Rainforest Alliance-certifikatet – och det är din garanti for ett 100% sunt och hållbart överdrag. Bäddmadrassen uppfyller dessutom de stränga kraven till OEKO-TEX 100 märket, och det bevisar, att bäddmadrassen är helt fri från sundhetsskadliga ämnen.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Förstklassigt Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 8-15 vardagar
Kolli 7 st.
Typ Ställbar säng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.