Senses Pulse - Antracit

20 990,00 kr

As low as 20 990,00 kr

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad.
 • Gratis byte av fasthet i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner och hybridstoppning ger enastående komfort.
 • Dubbelfjädrad ramsäng säkrar ett solitt stöd.
 • Andningsbar Pulse Latex bäddmadrass.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Vår bäddmadrass Senses Pulse är en enkel lösning till sovrummet, som naturligtvis inte låter dig gå på kompromiss med en bra komfort.

När du ligger ner, så kommer du snart märka, att sängen bjuder på en utmärkt kombination av stöd, komfort och andningsbarhet. Du får en modern ramsäng med pocketfjädrar, andningsbar hybridstoppning och hela sju komfortzoner, som ser till att din kropp avlastas där du har som mest behov för det. Överst finner du en Pulse Latex bäddmadrass, som tillhör den nyaste generationen av starka, elastiska och andningsbara latexbäddmadrasser.

Utöver en bra komfort så slipper du dessutom för ett stort monteringsarbete. När du väljer en ramsäng så mottar du en komplett säng, där du endast ska montera på de medföljande benen, och därefter är sängen klar till att användas.

Nedanför kan du läsa mer om sängens olika delar som samarbetar för att ge dig den bästa möjliga nattsömnen.

Träramen

Ingen ramsäng är bättre än sitt fundament. Därför är alla våra ramsängar utrustade med en träram av massiv, svensk tall, som håller madrassen på plats. På så vis är du försäkrad den bästa möjliga utgångspunkten för din nattsömn när du väljer Senses Pulse. Den goda kvaliteten betyder dessutom att vi vågar erbjuda hela 25 års garanti på fjäder- och rambrott.

Ramsängen

Ramsängen är sängens viktigaste komfortskikt. När det kommer till Senses Pulse så har ramsängen en dubbelfjädrad kärna med sju komfortzoner. Många gånger består ramsängen endast av ett komfortskikt av skum och ett lager av fjädrar, men Senses Pulse har två fjäderskikt istället. Det är din garanti för solid komfort och stöd, då varje fjäder och komfortzon tar noga hänsyn till din kropps anatomi.

De stöttande pocketfjädrarna är omgivna av en andningsbar hybridstoppning som leder fukt och värme bort från madrassen, och därför är du försäkrad ett sunt sömnklimat hela natten. Hybridstoppningen är dessutom känd för sin goda elasticitet, som ser till så att varje fjäder utnyttjas optimalt så att du får ett korrekt stöd.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är sängens översta madrasskikt och den har därför stor betydelse för din samlade sömnupplevelse. Senses Pulse är utrustad med vår Pulse Latex bäddmadrass, som är producerad efter SonoCore-metoden. Detta försäkrar totalt sett en bättre ventilation, bättre elasticitet och bättre stöd på grund av den ensartade strukturen som latexen har. Överdraget är dessutom ett Rainforest Alliance-certifierat Tencelöverdrag, och samtidigt uppfyller bäddmadrassen kraven till OEKO-TEX 100 märket. Det är din garanti för en miljövänlig bäddmadrass utan skadliga tyger och kemikalier.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Höjd 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg 1. klassigt Möbeltyg
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Leveranstid 16-24 vardagar
Typ Ramsäng180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.