Senses Pulse

SE - Kampagne
Rea

15 990,00 kr

As low as 15 990,00 kr Tidigare pris 23 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad.
 • Gratis byte av fasthet i 100 dagar.
 • Pocketfjädrar och sju komfortzoner ger optimalt stöd.
 • Elastisk och ventilerande hybridstoppning.
 • Pulse Latex bäddmadrass med imponerande andningsbarhet.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Vår kontinentalsäng Senses pulse ger dig den perfekta kombinationen av komfort, stöd och andningsbarhet. Senses Pulse är utrustad med moderna pocketfjädrar som är uppdelade i sju komfortzoner istället för de vanliga fem. Runt omkring fjädrarna finns ett skikt av smidigt hybridskum, som ser till så att varje fjäder arbetar optimalt för att ge dig ett individuellt och anpassat stöd.

Senses Pulse kommer dessutom med en bäddmadrass i särklass – Latex Pulse är en av våra mest elastiska och bäst ventilerande latexbäddmadrasser.

Väljer du en kontinentalsäng så får du ett extra madrasskikt jämfört med vanliga sängar. Det ger ett ytterligare skikt med komfort, och så är det också det extra och tredje skikt som ger kontinentalsängen sin karaktäristiska höjd. Nedanför kan du läsa mer om de olika madrasskikten.


Ramsäng

Ramsängen är sängens nedersta madrasskikt och därför utgör detta skikt ett viktigt fundament för din nattsömn. I Senses Pulse består ramsängen av pocketfjädrar och en ytterst stabil träram. Skumkärnan ser till för en komfortabel ramsäng medan träramen av massiv svensk tall skapar en optimal säng för din sömn.

Resårmadrass

Detta skikt är sängens mittersta skikt, och det är detta madrasskikt som har störst inflytande på din komfortupplevelse. I Senses Pulse är resårmadrassen utrustad med pocketfjädrar. Dessa fjädrar befinner sig i en liten tygpåse, och det ger möjlighet för att varje fjäder kan anpassa sig efter din liggställning. Runt omkring fjädrarna är det installerat ett komfortskikt av elastiskt och andningsbart hybridskum, som ser till så att du får ett optimalt stöd, samtidigt som att fukt och värme leds bort från madrassen under natten.

Bäddmadrass

Bäddmadrassen i Senses Pulse är vår imponerande Latex Pulse bäddmadrass. Bäddmadrassen är producerad efter den speciella SonoCore-metoden, som ser till så att latexen får en ensartad och öppen yta. Allt som allt så försäkrar det att bäddmadrassen är extra slitstark och andningsbar, och det gör den passande till dig som har det varmt om natten. Överdraget av tencel är Rainforest Alliance-certifierat, och det är din garanti för en sund och hållbar produkt. Utöver detta har bäddmadrassen tilldelats OEKO-TEX 100-märket, och därför är du också försäkrad en bäddmadrass utan sundhetsskadliga ämnen.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Möbeltyg + Kuvertsömnad.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.