Senses Nova - Mörkgrå

SE - Kampagne
Rea

30 490,00 kr

As low as 30 490,00 kr Tidigare pris 45 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Ställbar säng producerad i Danmark.

 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.

 • Bättre nattsömn och komfort med dubbla fjäderskikt.

 • 7 komfortzoner och hybridstoppning – utmärkt komfort.

 • Dansk Linak-motor – tystgående och strömbesparande.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

En förutsättning för en god nattsömn är en säng med bra komfort och personligt stöd. Det är du garanterad i den ställbara sängen Senses Nova. Senses Nova är en uppgraderad utgåva av vår populära Senses Lux-modell, då den med sitt dubbla fjäderskikt ger ett ännu mer omfattande stöd. Omkring fjädrarna i resårmadrassen finns det ett långtidshållbart hybridskum, vilket gör den danskproducerade Senses Nova till det rätta valet för dig, som varken önskar att kompromissa med komforten, kvaliteten eller priset.

Förutom dubbelfjädringen och hybridskummet så understryks Senses Novas höga komfortnivå av de hela sju komfortzonerna. Din kropp får därmed ett ännu mer noggrant och personligt stöd, än i fallet med vanliga ställbara sängar. Madrassens sju komfortzoner är placerade som så, att dina kroppsdelar avlastas olika allt efter, vad du har behov för. Samtidigt har du med den ställbara mekaniken möjlighet för att ställa in madrassen, så att du får stöd precis på det sätt som du har behov för. Det betyder, att du med Senses Nova är garanterad ett omfattande och personligt stöd varje natt, oavsett hur du föredrar att ligga. 


Optimal sömnkomfort

I Senses Nova har du de bästa förutsättningar för en god nattsömn. Senses Nova är en ställbar säng, och det betyder, att du i en särskilt hög grad har möjlighet för att ställa in sängen, så att den passar just dina behov. Oavsett hur du föredrar att ligga så kan du ställa in madrassen i Senses Nova, så att du blir avlastad och får det nödvändiga stöd hela natten och inte vaknar i onödan för att rätta till din liggställning.


Senses Nova har tre madrasskikt och en motor. Tillsammans ger de ett omfattande stöd, som säkrar, att du får din nödvändiga återhämtning under natten. Sängen består av en ramsäng med motor, en resårmadrass och överst en bäddmadrass. Nedanför kan du läsa mer om sängens komponenter och madrasskikt. 

Ramsängen och sängens ställbarhetskomponenter

Ramsängen i Senses Nova är en väsentlig uppgradering jämfört med vanliga ställbara sängar, då den istället för skum har ett lager av pocketfjädrar. Tillsammans med pocketfjädrarna i resårmadrassen kommer det försäkra dig en oöverträfflig komfort och stöd natt efter natt.

Till en bra ställbar säng hör naturligtvis en motor av hög kvalitet, och det får du i Senses Nova. Sängen har en stark och tystgående motor, som produceras av det danska företaget Linak. Motorn och fjädrarna är omgivna av en ram av massiv svensk tall på hela 20 centimeter, och tillsammans är dessa välvalda och slitstarka komponenter med till att säkra sängens långa hållbarhet.

Resårmadrassen

Precis som i ramsängen är det som nämnt också installerat pocketfjädrar i resårmadrassen, och samarbetet mellan de två skikten försäkrar ett omfattande stöd, som är svårt att finna i alla ställbara sängar. Komforten är dessutom ytterligare förbättrad på grund av det elastiska och andningsbara hybridskummet, som försäkrar, att fjädrarnas egenskaper utnyttjas till fullo och i extra hög grad anpassar sig efter den personen, som ligger i sängen. Resårmadrassen har dessutom hela sju komfortzoner istället för de vanliga fem.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen ligger överst och är därmed den madrass som din kropp är i kontakt med varje gång, du ligger i sängen. Det är därför också viktigt, att madrassen är av hög kvalitet och kan anpassa sig efter din kropp. En tjockare kärna ger en komfortablare och finkänsligare bäddmadrass, och just därför har bäddmadrassen i Senses Nova en kärntjocklek på hela 6 centimeter.

Du får möjlighet för att välja mellan två olika bäddmadrasser, respektive en med en kärna av memory skum och en med en kärna av latex. 

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 63 cm. (10 cm ben, 45 cm boxelevation, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Förstklassigt Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 8-15 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 180x210

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.