Senses Nova - Ljusgrå - Ljusgra

23 990,00 kr

As low as 23 990,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Senses Nova - Kontinentalsäng - 160x200 cm.
 • Danskt hantverk, dubbelfjädring i Senses Nova.
 • Valfri Bäddmadrass (Celcius eller Latex) 60 mm. kärna.
 • Få en fantastisk komfort till ett fördelaktigt pris.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Kontinentalsängen Senses Nova är en uppgraderad utgåva av den populära Senses Lux-modellen. Senses Nova har fjädrar i både resårmadrassen och ramsängen, vilket är med till att försäkra, att sängen i en högre grad kan anpassa sig efter din vikt och liggställning jämfört med vanliga kontinentalsängar. Senses Nova är alltså ett klart steg uppåt i komfortnivån, samtidigt som att vi naturligtvis har behållit den solida danska produktionen som i resten av Senses-serien.

Senses Nova skiljer sig dessutom från den vanliga kontinentalsängen genom att ha hela sju komfortzoner och hybridstoppning omkring fjädrarna. Hybridstoppning är det mest elastiska typ av skum som produceras i Danmark, och det är med till att försäkra, att fjädrarnas egenskaper utnyttjas optimalt. Kombinationen av dessa högkvalitets komfortkomponenter betyder, att du får ett personligt och otroligt omfattande stöd natt efter natt.


Optimerad nattsömn

Det kräver en sund och komfortabel sömnmiljö för att få den mest optimala nattsömnen. Det har du alla förutsättningar för att få i Senses Nova. De sju komfortzonerna försäkrar, att sängen i en imponerande hög grad anpassar sig efter din kropp och ger dig stöd på de punkter, där du har som mest behov för att bli avlastad. Det gäller exempelvis dina skuldror och din ländrygg. När du lägger dig i Senses Nova, kommer du att märka den höga komfortnivån direkt – inte bara nu, men också i många år. Det ska de hållbara och slitstarka komponenterna, som sängen består av, nog se till för.


 

Senses Nova är en kontinentalsäng som består av tre madrasskikt, och det är dessa skikt, som i ett finkänsligt samarbete garanterar dig den bästa möjliga komfort. Sängen består av en ramsäng längst ner, en resårmadrass i mitten och högst upp en bäddmadrass. Nedanför kan du får lära dig mer om hur sängen är uppbyggd.Ramsängen

Ramsängen är det nedersta madrasskiktet och därmed sängens plattform. De flesta kontinentalsängar har en skumkärna i ramsängen, men här skiljer sig Senses Nova från mängden, då den som nämnt har fjädrar installerat i botten. Användandet av pocketfjädrar i både ramsängen och resårmadrassen ökar komforten avsevärt, och detta är en av de mest väsentliga anledningarna till att välja Senses Nova, när du ska ha en ny säng.

Resårmadrassen

Över ramsängen finner man resårmadrassen, som utgör sängens primära komfortskikt. Precis som ramsängen är den utrustad med pocketfjädrar, och samarbetet mellan de två fjäderskikten försäkrar dig ett imponerande och omfattande stöd hela natten.

Pocketfjädrarna i resårmadrassen är dessutom stoppade med det moderna hybridskummet, som är det mest elastiska typ av skum, som produceras i Danmark. Det betyder både att madrassens levnadstid förlängs, och inte minst att fjädrarna anpassar sig individuellt efter den person som ligger på madrassen. Utöver detta är hybridskum en andningsbar typ av skum, och du är därför garanterad ett behagligt klimat i din säng hela natten.

Resårmadrassen består av två madrasskärnor, som samlas i ett överdrag. Det ger dig möjlighet för att sängens fasthet kan anpassas efter både dig och din partner, även fast det är en stor skillnad på er individuella vikt. 

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är sängens översta madrasskikt och därmed också den madrass som din kropp är i direkt kontakt med. Det är därför också viktigt, att bäddmadrassen är av hög kvalitet och kan anpassas precis efter dina behov. Av just denna anledning har Senses Novas bäddmadrass en kärntjocklek på hela 6 centimeter istället för de vanliga 4 centimeter. Den extra tjocka kärnan ger en märkbar förbättring på din liggkomfort och därmed också på din nattsömn. Du har möjlighet för att välja mellan två olika bäddmadrasser, en med kärna av memory skum och en med en kärna av latex.

Specifikation av Senses Nova - Ljusgrå

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 21-29 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madrass, 8 cm Bäddmadrass )
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning Komfortskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200
Downloads för Senses Nova - Ljusgrå
Sokkel Samlemanual.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.