Senses Motion

16 890,00 kr

As low as 16 890,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Motor från danska Linak.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner och pocketfjädrar.
 • Hybridstoppning för optimal tryckavlastning.
 • Motion Bäddmadrass – mjuk komfort.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Med den ställbara sängen Senses Motion är du garanterad lite extra lyx i vardagen. Den består av noggrant utvalda komponenter som försäkrar dig en både återhämtande och sund nattsömn.

Senses Motion är det stolta resultatet av den optimala kombinationen mellan en mjuk och fjädrad säng. Det är den på grund av den omfamnande Motion-bäddmadrassen och det solida komfortskiktet av zonindelade pocketfjädrar. Sängen är därför det passande valet för dig som önskar känslan av att sjunka ner i madrassen utan att gå på kompromiss med det nödvändiga stödet.

Med sängens ställbara del har du dessutom möjlighet för att ställa in den så att den passar till just dina behov och föredragna sovställning. Nedanför kan du läsa mer om var enkel del som Senes Motion består av.

Ställbarhetskomponenter

Alla sängens ställbarhetskomponenter är producerade av danska Linak, och du kan därför vara säker på att du investerar i en kvalitetssäng som kommer fungera oklanderligt i många år framöver. Motorn är tystgående och kan styras med en trådlös fjärrkontroll – enkelt och bekvämt. Med sängar som är 160 centimeter i bredden och större, är det möjligt att ställa in de två sidorna oberoende av varandra.

Resårmadrassen

Resårmadrassen i Senses Motion består av pocketfjädrar som är indelade i sju komfortzoner. Pocketfjädrarna är inpackade var för sig i en liten tygpåse, vilket försäkrar att de arbetar individuellt och reagerar på den belastningen som de utsätts för. Det försäkrar dig ett ergonomiskt korrekt stöd då zonindelningen tar hänsyn till din kropps konturer och liggställning. Samtidigt är den smidiga hybridstoppningen också med till att försäkra optimala arbetsvillkor för fjädrarna, och så är den dessutom med till att försäkra sängens långa levnadstid.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är den del av sängen som du är i tätast kontakt med när du sover. Motion är därför en mjuk och smidig bäddmadrass som inte blir varm under natten. Kort sagt så får du ett härligt, omfattande stöd som vid memory-skum fast utan tendensen för värme. Det är en unik kombination av egenskaper och det är en av orsakerna till att Senses Motion totalt sett skiljer sig från mängden.

Till ställbara sängar, som är 160 centimeter i bredden eller större, är det möjligt att välja en så kallad split-bäddmadrass istället för två separata bäddmadrasser. En split-bäddmadrass är en stor bäddmadrass som är delad i huvud-och fotändan men samlad på mitten. Det ger möjlighet för att ställa in de två sidorna oberoende av varandra medan att det samtidigt känns som en dubbelsäng.

Specifikation av Senses Motion

 • Storlek 80x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 8-15 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 80x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.