Senses Motion - Ljusgra

Leveranstid 21-29 vardagar
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Ben
+
Sänggavel
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Senses Motion: Uppdatera din sömn

Senses Motion: Uppdatera din sömn

Att välja god sömn är något som du aldrig kommer ångra. Faktiskt så kan det förvandla hela din vardag till det bättre om du vaknar pigg, utvilad och nöjd. Du laddar upp om natten och lever fullt ut om dagen. Senses Motion är för dig som önskar att sväva till de viktiga nattimmarna snabbare än förr. Om du tycker om en mjuk komfort så är det en ännu större anledning till att investera i denna säng. Bäddmadrassen är skapad till att omfamna dig utan att bli för varm, och bland annat så är det av denna anledning som Senses Motion är den säng du drömmer om att återvända till.

En omfamnande bäddmadrass

En omfamnande bäddmadrass

Det tidsrum, där vi ligger med stängda ögon och är redo för att somna, ska gärna vara så kort som möjligt. Här kommer du uppleva att vår Motion-bäddmadrass som en hjälpande hand, speciellt om du önskar att slumra utan att få det för varmt. Din landningsbana är säker och mjuk, och värmen samlar sig inte i madrassen. Det smidiga skummet formar sig efter din kropp och du kan vara säker på att det tas hänsyn till alla dina rörelser. På Motion sover du gott, mjukt och länge.
En drömmig ramsäng

En drömmig ramsäng

Den goda komforten är packad in i ramsängen. Här är varenda element och komponent noga utvalt. Dubbla lager av pocketfjädrar står i kö för att stötta din kropp när du lägger dig. Vi har också sett till att det är 7 bedre™ komfortzoner som passar till alla delar av din kropp - detta garanterar en god sömnupplevelse från topp till tå. Komfortskum runt omkring fjädrarna försäkrar att madrassen andas och därför kan du vakna på en fräsch ramsäng varje morgon, i många år.
En slitstark träram

En slitstark träram

Den goda sömnen, som denna ramsäng gör tillgänglig, vilar på ett ytterst starkt fundament. Det betyder att det är en träram i massiv, svensk tall som omringar själva madrassen. På detta vis så är du försäkrad en stabil säng till din sömn hela natten oavsett hur och hur mycket, du vänder och vrider på dig på madrassen. Av samma anledning är vi helt säkra i vår sak när vi erbjuder 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Fantastisk sömn på fyra ben

Senses Motion har kommit för att stanna. Här har vi kombinerat vår bästsäljare med en ganska speciell bäddmadrass som är mjuk men inte för varm. När du inte har det varmt kan du nämligen fokusera på det viktiga: Att sova gott och länge nog. Med Senses Motion behöver du inte längre anstränga dig för att prioritera din sömn. Vi har gjort förarbetet åt dig. Du ska endast stänga ögonen och sväva mot drömmarnas land i lugn och ro.

33

procent av ditt liv används i genomsnitt i din säng. Så gör det behagligt för dig själv.

2

Komfortskikt omfamnar dig varje natt.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Senses Motion

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses Motion. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Överdraget runt själva resårmadrassen sitter fast och kan bara tvättas med en fuktig trasa eller ett rengöringsmedel som är till för möbler. Vid användning av rengöringsmedel, följ den tillhörande bruksanvisningen.

 • Nej, det är bara möjligt att välja mellan Oak eller Champagne.

 • Resårmadrassen i Venus är stoppad med latex, medan resårmadrassen i Senses är stoppad med komfortskum. Dessutom har Venus en bäddmadrass tillverkad av Pulse-latex, som är extra smidig, slitstark och andandes och har ett allergivänligt överdrag. Senses har däremot en bäddmadrass tillverkad av vanlig latex eller Motion-skum och överdraget är inte allergivänligt.

 • Den är tillverkad av Motion-skum.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Senses Motion

 • Storlek
  Storlek 180x210 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 64 cm.
Höjd 64 cm. (19 cm ben, 38 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning Komfortskum
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 21-29 vardagar
Typ Ramsäng 180x210

Är en ramsäng det rätta för dig?

Våra ramsängar är den snabba vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här mottager du en komplett säng så att du kan njuta av vår välkända komfort med detsamma.

En solid botten som utgångspunkt

En solid botten som utgångspunkt

En otroligt stark träram omkring madrassen utgör fundamentet för din sömn.

Den helt rätta känslan

Den helt rätta känslan

Två madrasskikt, pocketfjädrar och komfortzoner ger härligt stöd och komfort.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur