Senses Motion - Mörkgrå

SE - Kampagne
Rea

10 990,00 kr

As low as 10 990,00 kr Tidigare pris 15 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner och dubbla fjäderskikt.
 • Hybridstoppning för optimal tryckavlastning.
 • Motion Bäddmadrass – omfamnande och elastisk.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Enkelhet och komfort är nyckelorden för ramsängen Senses Motion.

Här får du en unik kombination i form av en fjädrad ramsäng och en omfamnande bäddmadrass. Senses Motion är därmed ett passande val för dig som önskar att ligga mjukt utan att gå på kompromiss med det nödvändiga stödet.

Senses motion är indelad i sju komfortzoner, vilket betyder att du är garanterad en madrass som anpassar sig efter just din kropps konturer och liggställning. Överst är sängen utrustad med en Motion-bäddmadrass. En bäddmadrass med en helt unik uppbyggnad, då den låter dig sjunka ner så att du ligger mjukt utan att värmen samlar sig i madrassen. 

Förutom sängens höga komfortnivå så får du med Senses Motion också en enkel lösning som du kan börja använda direkt. Det enda som du ska göra när du mottar sängen är att skruva på benen.

Nedanför kan du läsa mer om varje komponent som Senses Motion består av.

Träramen

En solid ramsäng kräver ett solitt fundament. Det har Senses Motion. Den 20 centimeter tjocka träramen i massiv, svensk tall är din garanti för en ramsäng som du kan vara säker på att ha i många år framöver. Därför erbjuder vi också hela 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Ramsängen

Det viktigaste komfortskiktet är ramsängen som i Senses Motion består av ett dubbelt fjäderskikt av pocketfjädrar. Pocketfjädrarna i madrassen är dessutom indelade i sju komfortzoner och är omgivna av ett smidigt hybridskum – du kommer därför uppleva ett differentierat stöd olika ställen på madrassen. Din ländrygg kräver ett annat stöd än din nacke, och det tar Senses Motion noga hänsyn till.

Bäddmadrass

Senses Motion består överst av en Motion bäddmadrass. Motion är en mjuk och smidig bäddmadrass som inte blir varm om natten. Kort sagt så får du ett härligt, omfattande stöd som vid memory-skum fast utan tendensen för värme. Det är en unik kombination av egenskaper och det är en av orsakerna till att Senses Motion totalt sett skiljer sig från andra sängar.

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Höjd 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 3 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg 1. klassigt Möbeltyg
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 12-20 vardagar
Typ Ramsäng 140x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.