Senses Motion - Ljusgra

17 998,00 kr

As low as 17 998,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
100 dagars gratis fashetsbyte
7 bedre™ komfortzoner

Senses Motion: Uppdatera din sömn

Att välja god sömn är något som du aldrig kommer ångra. Faktiskt så kan det förvandla hela din vardag till det bättre om du vaknar pigg, utvilad och nöjd. Du laddar upp om natten och lever fullt ut om dagen. Senses Motion är för dig som önskar att sväva till de viktiga nattimmarna snabbare än förr. Om du tycker om en mjuk komfort så är det en ännu större anledning till att investera i denna säng. Bäddmadrassen är skapad till att omfamna dig utan att bli för varm, och bland annat så är det av denna anledning som Senses Motion är den säng du drömmer om att återvända till.

En omfamnande bäddmadrass

Det tidsrum, där vi ligger med stängda ögon och är redo för att somna, ska gärna vara så kort som möjligt. Här kommer du uppleva att vår Motion-bäddmadrass som en hjälpande hand, speciellt om du önskar att slumra utan att få det för varmt. Din landningsbana är säker och mjuk, och värmen samlar sig inte i madrassen. Det smidiga skummet formar sig efter din kropp och du kan vara säker på att det tas hänsyn till alla dina rörelser. På Motion sover du gott, mjukt och länge.
En omfamnande bäddmadrass
En drömmig ramsäng

En drömmig ramsäng

Den goda komforten är packad in i ramsängen. Här är varenda element och komponent noga utvalt. Dubbla lager av pocketfjädrar står i kö för att stötta din kropp när du lägger dig. Vi har också sett till att det är 7 bedre™ komfortzoner som passar till alla delar av din kropp - detta garanterar en god sömnupplevelse från topp till tå. Komfortskum runt omkring fjädrarna försäkrar att madrassen andas och därför kan du vakna på en fräsch ramsäng varje morgon, i många år.

En slitstark träram

Den goda sömnen, som denna ramsäng gör tillgänglig, vilar på ett ytterst starkt fundament. Det betyder att det är en träram i massiv, svensk tall som omringar själva madrassen. På detta vis så är du försäkrad en stabil säng till din sömn hela natten oavsett hur och hur mycket, du vänder och vrider på dig på madrassen. Av samma anledning är vi helt säkra i vår sak när vi erbjuder 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.
En slitstark träram

Fantastisk sömn på fyra ben

Senses Motion har kommit för att stanna. Här har vi kombinerat vår bästsäljare med en ganska speciell bäddmadrass som är mjuk men inte för varm. När du inte har det varmt kan du nämligen fokusera på det viktiga: Att sova gott och länge nog. Med Senses Motion behöver du inte längre anstränga dig för att prioritera din sömn. Vi har gjort förarbetet åt dig. Du ska endast stänga ögonen och sväva mot drömmarnas land i lugn och ro.

33

procent av ditt liv används i genomsnitt i din säng. Så gör det behagligt för dig själv.

2

Komfortskikt omfamnar dig varje natt.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Senses Motion

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses Motion. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Senses Motion

 • Storlek 120x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Höjd 64 cm. (19 cm ben, 38 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 3 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning Komfortskum
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 21-29 vardagar
Typ Ramsäng 120x200

Är en ramsäng det rätta för dig?

Våra ramsängar är den snabba vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här mottager du en komplett säng så att du kan njuta av vår välkända komfort med detsamma.

En solid botten som utgångspunkt

En otroligt stark träram omkring madrassen utgör fundamentet för din sömn.

Den helt rätta känslan

Två madrasskikt, pocketfjädrar och komfortzoner ger härligt stöd och komfort.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.