Senses Motion - Mörkgrå

21 990,00 kr

As low as 21 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner och pocketfjädrar.
 • Hybridstoppning för optimal tryckavlastning.
 • Motion Bäddmadrass – omfamnande och elastisk.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Kontinentalsängen Senses Motion är det passande valet för dig som önskar en solid men mjuk avlastning.

Sängen bjuder på en unik kombination av ett omslutande stöd och värmeavledande egenskaper, och därför är vi stolta över att ha den i vårt sortiment.

Senses Motion består av tre madrasskikt. Nederst ett dubbelt fjäderskikt och överst en mjuk, elastisk bäddmadrass. Den mittersta madrassen är resårmadrassen, som är indelad sju komfortzoner. Zonindelningen försäkrar dig en säng som tar noga hänsyn till just din kropp och liggställning, så att du får en ostörd och återhämtande nattsömn.

Som resten av vårt sortiment är alla delarna i Senses Motion naturligtvis också OEKO TEX-certifierade och du kan därför vara säker på att få en säng som är fri från skadliga kemikalier.Nedanför kan du läsa mer om sängens uppbyggnad.

Ramsängen

Ramsängen är sängens nedersta madrass och kvaliteten på den är därför avgörande för sängens samlade komfortupplevelse. För att understryka den höga kvaliteten i Senses Motion är ramsängen utrustad med pocketfjädrar istället för skum, som detta madrasskikt ofta består av. Fjädrarna är omslutna av en hållbar träram i massiv tall på 14 centimeter.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är kontinentalsängens mittersta madrasskikt och precis som ramsängar består denna madrass också av pocketfjädrar. Fjädrarna är indelade i sju komfortzoner och tillsammans med den elastiska hybridstoppningen omkring fjädrarna försäkrar det en personlig tryckavlastning på just de punkter där din kropp har behov för det.

För sängar, som är 160 centimeter och bredare, är det möjligt att välja olika fastheter i de två sidorna av sängen. Det betyder att sängen kan anpassas efter två personer som inte är i samma viktklass.

Bäddmadrassen

Det översta madrasskiktet är bäddmadrassen som på Senses Motion är vår nyutvecklade Motion-bäddmadrass. Motion består av ett mjukt skum som låter dig sjunka ner och ger känslan av att bli omsluten, utan att madrassen formar sig efter din kroppsvärme. I slutändan betyder Motions imponerande elastiska egenskaper att dina rörelser isoleras, och du kan därför enkelt vända på dig i sängen utan att störa en eventuell partner.

Totalt sett är Senses Motion den rätta sängen för dig som önskar att sova mjukt och få känslan av att bli omsluten, men där du samtidigt kan vara säker på att värmen inte samlar sig i madrassen.

Specifikation av Senses Motion - Mörkgrå

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm
Mer information
Kolli 5 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 64 cm (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 140x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.