Senses Mayan - Antracit

15 995,00 kr

As low as 15 995,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Ställbara komponenter från danska Linak.
 • Bäddmadrass i 100% organisk naturlatex.
 • Bättre nattsömn med 7 komfortzoner.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Senses Mayan är en utmärkt ställbar säng som du kan justera precis efter dina preferenser och behov. Sängen bjuder på en bra komfort och ett ytterst solitt stöd med sina sju komfortzoner, och som grädde på moset så kommer den med den populära och allergivänliga bäddmadrassen Mayan av 100% organisk naturlatex. Detta gör Senses Mayan till ett alldeles utmärkt val – speciellt för allergiker.

Mayan-bäddmadrassen och den ställbara sängen Senses Mayan är två av de komfortablaste produkterna i vårt sortiment. Den ställbara sängen kan användas av alla och du kan enkelt justera sängens huvud- och fotända så att du får en liggställning som passar perfekt till dig. Oavsett om du bara vill vila eller sova så kan sängen ställas in efter dina behov.

Senses Mayan skiljer sig från Venus Mayan-serien med sitt överdrag som är en smula grövre i textilen och därmed varierar uttrycket, men stödet är naturligtvis helt i topp i båda serierna.


Senses Mayan - en bra sömnupplevelse

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden, och det gäller också när det kommer till en bra sömnupplevelse. Därför har det inte gått på kompromiss någonstans under produktionen av Senses Mayan. Senses Mayan är både inbjudande att röra vid, fantastisk att ligga i och så är den danskproducerad. Det är din säkerhet för sträng kvalitetskontroll, sunda arbetsvillkor och ytterst slitstarka komponenter som ger dig en bra nattsömn i många år framöver.


Den ställbara sängen är uppbyggd av en träram och två madrasskikt. Varje del bidrar till den utmärkta liggkomforten som du får i Senses Mayan. Nedanför kan du läsa mer om hur sängens olika delar ger dig de bästa möjliga förutsättningar för en bättre nattsömn.

Ställbarhetskomponenter

Sängens ställbara komponenter är producerade av danska Linak. Detta garanterar en hög kvalitet och en lång hållbarhet, och den danskproducerade motorn är både snabb och tystgående. Ställbarhetskomponentera är omringade av en tjock träram av massiv, svensk tall. Ramen har en tjocklek på hela 20 centimeter, vilket understryker sängens solida och kvalitetsmedvetna design. Vi ger 5 års garanti på sängens motor och vi ger hela 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Resårmadrass

Detta är sängens viktigaste komfortskikt. Resårmadrassen har 220 pocketfjädrar per kvadratmeter och den moderna fjädern ger ett omfattande och individuellt stöd. Mellan fjädrarna har vi installerat smidigt och hållbart latex, som ser till så att du får en behagligare temperatur och ett sundare sömnklimat varje natt. Du kommer uppleva att stödet i Senses Mayan kommer vara lika omfattande efter flera år som det var den första natten.

Bäddmadrass

Bäddmadrassen är sängens översta madrasskikt och den har därför en avgörande betydelse för din sömnupplevelse. Sängens Mayan-bäddmadrass i 100% naturlatex har mottagit FSC-certifikatet – det är din garanti för att bäddmadrassen är producerad under sunda och hållbara villkor. Mayan har dessutom en tjock latexkärna på sex centimeter, vilket bidrar till det utmärkta stödet och komforten i Senses Mayan.

Specifikation av Senses Mayan

 • Storlek 80x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 21-29 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 80x200
Downloads för Senses Mayan
Linak app TD4.pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.