Senses Mayan - Ljusgra

13 995,00 kr

As low as 13 995,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad ramsäng.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bättre nattsömn med pocketfjädrar.
 • Utmärkt stöd med 7 komfortzoner.
 • Bäddmadrass i 100% organisk naturlatex.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Senses Mayan är en utmärkt säng och den bjuder först och främst på bra komfort och ett ytterst solitt stöd med sina sju komfortzoner. Därefter är sängen utrustad med ett allergivänligt madrasskikt, och det gör allt som allt Senses Mayan till ett alldeles utmärkt val – speciellt för allergiker.

Sängen kommer med en bäddmadrass av 100% organisk naturlatex, vilket ger en fantastisk sömnupplevelse. Bäddmadrassen är den kritikerrosade Mayan, och det är också därifrån som Senses Mayan har fått sitt namn. Mayan-bäddmadrassen är din garanti för att sängen och dess tillhörande bäddmadrass kan användas av alla.

Senses mayan skiljer sig från Venus Mayan-serien med sitt överdrag som är en smula grövre i textilen och därmed varierar uttrycket, men stödet är naturligtvis helt i topp i båda serierna.


Senses Mayan - Utmärkt, dansk kvalitet

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden, och det gäller också när det kommer till en bra sömnupplevelse. Därför har det inte gått på kompromiss någonstans under produktionen av Senses Mayan. Senses Mayan är både inbjudande att röra vid, fantastisk att ligga i och så är den danskproducerad. Det är din säkerhet för sträng kvalitetskontroll, sunda arbetsvillkor och ytterst slitstarka komponenter som ger dig en bra nattsömn i många år framöver.


Sängen är uppbyggd av tre olika skikt som var för sig bidrar till den utmärkta liggkomforten som du får i Senses Mayan. Nedanför kan du läsa mer om hur sängens skikt ger dig de bästa möjliga förutsättningarna för en bättre nattsömn.

Träramen

Grunden för en bra ramsäng är dess träram. Ramen går runt om själva madrassen och håller allt på plats. En solid träram kommer därför skapa den bästa möjliga utgångspunkten för en bra nattsömn. Av samma anledning är träramen i denna säng uppbyggd av tjock och massiv, svensk tall. Du kommer därför uppleva att din nattsömn i Senses Mayan kommer vara väsentligt förbättrad från den första natten och många år framöver.

Ramsängen

Ramsängen är sängens nedersta och viktigaste komfortskikt. I Senses Mayan består ramsängen av en dubbelfjädrad kärna som är omgiven av en andningsbar stoppning av hybridskum. Stoppningen leder bort fukt och värme och det bidrar till ett sunt och behagligt sömnklimat varje natt.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är sängens översta madrasskikt och den har en stor betydelse för din sömnupplevelse. I Senses Mayan heter bäddmadrassen Mayan och därför får du en 100% organisk och CO2-netural bäddmadrass, som är producerad utan syntetisk latex. Mayan har därför mottagit FSC-certifikatet och det är din garanti för att bäddmadrassen har en sund och hållbar profil. Mayan-bäddmadrassen har dessutom en tjock latexkärna på sex centimeter och det bidrar till ett behagligt stöd och komfort när du ligger i Senses Mayan.

Specifikation av Senses Mayan

 • Storlek 120x200 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Höjd 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 3 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Latex
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 21-29 vardagar
Typ Ramsäng 120x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.