Senses Lux - Lysegrå

14 999,00 kr

As low as 14 999,00 kr

Leveranstid 5-7 veckor Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Dansk producerad kvalitetssäng.
 • Byte av fasthet 799,- per sida i 100 dagar.
 • Linak dansk motor - Tystgående & Strömbesparande.
 • Valfri bäddmadrass - Celcius eller Latex (60 mm kärnhöjd).
 • Hybridskum för temperaturreglerande komfort.

Färg

Anpassa
 • Gratis leverans Läs mer

  Leveransinfo

  Här på Bättre Nätter erbjuder vi gratis leverans till kantsten på alla köp.

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.


 • 100 dagars provning Läs mer

  100 dagars provning

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • Prisgaranti Läs mer

  Prisgaranti

  Här på Bättre Nätter har vi fördelaktiga priser, därför kan vi också ge våra kunder prisgaranti. Det vill säga, att om du finner en identisk produkt med en här på sidan, till ett billigare pris någon annanstans (produktpris+leveranspris), så matchar vi naturligtvis denna. För att Prismatch/Prisgaranti ska vara gällande, så ska det vara tala om en svensk butik och du ska göra oss uppmärksamma om detta inom 14 dagar efter köpet.

  Vill du använda prisgarantin, så ska du bara skriva ett mail till oss med en länk till priset på den andra sidan. Därefter får du produkten hos oss till samma pris. Prisgarantin gäller inte för varor som andra endast erbjuder vid speciella tillfällen, så som vid timerbjudanden eller utförsäljning pga. att säljaren upphör. Varan ska också finnas på lager hos den pågällande säljaren.

SENSES Lux – rofylld sömn och ställbarhet till ett utmärkt pris

Det behövs inte mer än en Google-sökning för att kunna fastslå att svenskarna sover för lite och att kvaliteten på deras sömn är för låg. Detta är bekymrande, och hos Bättre Nätter vill vi gärna vara med på att ändra det till något annat, en mer positiv bild av svenskarnas sömnvanor. Därför lanserar vi nu vår nya SENSES-kollektion. SENSES är sängar i lyxklass. Kollektionen är producerad i Danmark och är av den högsta kvalitet. Men för att Bättre Nätter är en online-baserad firma så kan vi sälja dem till ett fördelaktigt pris, som du inte kan få på andra ställen.

Priserna på SENSES-kollektionen är nämligen viktiga för oss. Hos Bättre Nätter har vi för avsikt att sälja utmärkta sängar, till utmärkta priser. Detta kan vi göra, för att vi i motsatsen till våra konkurrenter är online-baserade och med detta menar vi på att det kommer till godo för både dig och oss. SENSES Lux är en dansk producerad ställbar säng av hög kvalitet. Vi har ägnat vår uppmärksamhet till varje detalj, och sängen är gjord av noga utvalda råvaror. Sängens ram är av svensk tall, motorerna till de ställbara sängarna är producerade av Linak och madrassen kommer med en behaglig nacklyftsfunktion, en extra tiltning i toppen av madrassen som ger samma komfort som en extra kudde. Funktionen kan slås av och på, men är särskilt bra om man vill läsa i sängen.

Gynnsamma produktionsvillkor

SENSES Lux är resultatet av danskt hantverk och design. Sängen är producerad i Horsens hos European House of Beds, där danska hantverkare och snickare med flera år av erfarenhet har utvecklat och byggt sängar under utmärkta arbetsvillkor och sträng kvalitetskontroll. De goda förhållandena säkerhetsställer hög, ensartad kvalitet och hos Bättre Nätter tror vi på, att denna trygghet kommer dig till godo. Du kan lita på kvaliteten hos våra produkter.

Madrassen i SENSES Lux är en resårmadrass med pocketfjädrar. Pocketfjädrar skapar bärkraft och försäkrar dig en sund, behaglig liggställning i sängen. Typiska tryckpunkter så som nacke, skuldra och ländrygg utsätts för minimalt tryck, och detta säkrar dig en djupare sömn. Ju djupare och behagligare sömn, ju bättre återhämtar du dig och detta gör att du vaknar upp pigg och utvilad. Omkring pocketfjädrarna finns skummaterialet Cooltex. Cooltex är ett danskt utvecklat skum, producerat av företaget Carpenter, baserat i Højbjerg. Cooltex har den fördel att det, utöver att vara tryckavlastande, också är temperaturreglerande. Skummet anpassar sig efter din kropps och ditt sovrums temperatur, och kan ta upp eller frigiva värme efter behov. Detta säkerhetsställer att du får ett perfekt sovklimat med en behaglig temperatur.

Pocketfjädrarna och Cooltex-skummet samarbetar dessutom med sängens bäddmadrass, vilket skapar en mjuk, inbjudande bas som låter dig sjunka ner. När du sjunker ner i bäddmadrassen möts din kropp av bärkraften från pocketfjädrarna, vilket skapar en perfekt liggkomfort och sund liggställning.

Val av bäddmadrass

SENSES Lux kommer med valet mellan två bäddmadrasser. Du kan välja mellan bäddmadrassen Celcius och bäddmadrassen Latex. Latex är vår mest populära bäddmadrass. Madrassen är elastisk, vilket betyder att du får stöd beroende på var du placerar din vikt på madrassen. Madrassen anpassar sig efter din liggställning, och ger dig ett konstant stöd genom hela natten, oavsett hur du fördrar att ligga. Desto mer tryck som läggs på denna bäddmadrass, desto mer mottryck ger madrassen tillbaka, Latex-bäddmadrassen är därför ett utmärkt val för all olika viktklasser.

Celcius-bäddmadrassen är gjord av så kallad Memory Foam, ett skum som använder din kroppsvärme till att forma sig. När din kroppsvärme kommer i kontakt med bäddmadrassen kommer den forma sig efter din temperatur, som oftast är högst vid din kropps tryckpunkter. Det betyder, att madrassen låter dig sjunka ner vid dina tryckpunkter som exempelvis skuldror och höfter. På så vis så avlastas dina tryckpunkter. Då bäddmadrassen använder kroppsvärmen för att forma sig så kommer madrassens kärna inte avleda värmen, utan istället hålla på den. Därför blir bäddmadrassen varm och du kommer att ligga i ett avtryck av din kroppsform, vilket ger dig mindre rörelsefrihet.

Dessutom hittar du i alla SENSES Lux modeller inbyggda glidskydd i resårmadrassen, så att din bäddmadrass inte glider omkring.

Ställbarhetskomponenter av hög kvalitet

Ställbarhetskomponenterna i SENSES Lux levereras av det erkända danska företaget Linak. Linak har producerat motorer till ställbara sängar som är ljudlösa och underhållningsfria. Motorn är energivänlig och strömmen slås automatiskt av så snart du inte använder motorn. Det betyder både att du inte sover på ”levande” ström, men också att sängen är miljövänlig och inte använder onödig energi. Denna funktion försäkrar också att motorn använder en minimal mängd ström, och den är därför underhållsfri. Du kommer inte behöva byta batterier i fjärrkontrollen. Det är dessutom en behaglig nattljusfunktion under sängen, som du kan använda om du ska upp under natten och gärna vill undvika att gå in i garderoben eller skrivbordet.

SENSES Lux är en säng till dig, som vill ha utmärkt komfort, kvalitet och vardagslyx. Det är extra fokus på detaljer, från nackstödet till nattljuset under sängen. Sängen är sund att ligga i och är otroligt bra på att avlasta eventuella tryckpunkter som nacke, skuldra, rygg och ländrygg. Ju mindre tryck du känner, ju bättre sover du, och detta är verkligen fallet med SENSES Lux som är en lyx säng med öga för detaljer.

Byte av fasthet

Hos Bättre Nätter är våra mål att ge landets bästa kundservice. Vi vet därför också, att det under vissa tider kan vara svårt att veta säkert vilken fasthet som är den rätta när man köper sin säng på nätet. Därför har vi beslutat, att du efter 30 dagar efter att ha mottagit din säng kan byta ut madrassens fasthet för 799kr. Vi accepterar naturligtvis, att du har packat upp sängen och sovit på den. Faktiskt så rekommenderar vi, att du sover minst 14 dagar på din nya madrass innan du beslutar dig för att byta ut fastheten. Detta då för att då får din kropp tid till att vänja sig vid din nya madrass. Om det skulle vara så att du ändå önskar byta kärnan av din madrass, så kan du beställa ditt byte här på sidan genom att trycka på fliken Byte av fasthet, antingen här eller på den vänstra sidan längst ner på vår sida. Då kommer vi att leverera din nya kärna, och den gamla tar vi givetvis med igen.

Om du har några frågor angående fastheten, SENSES Lux eller angående några andra av våra produkter, så är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss. Du kan kontakta oss direkt på chatten här på sidan, på telefonen eller på vår mailadress kontakt@battrenatter.se

Specifikation av

 • Størrelse 90x200 cm.
 • Højde Totalt: 65 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 65 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 17 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 pocketfjädrar pr. m2.
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Förstklassigt Möbeltyg.
Stoppning 25 mm. Hybridskum.
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 5-7 veckor
Kolli 4 st.

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 5-7 veckor Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer

Leveransinfo

Här på Bättre Nätter erbjuder vi gratis leverans till kantsten på alla köp.

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.