Senses Lux - Mörkgrå

14 890,00 kr

As low as 14 890,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Dansk producerad kvalitetssäng.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Linak dansk motor - Tystgående & Strömbesparande.
 • Valfri bäddmadrass - Celcius eller Latex (60 mm kärnhöjd).
 • Hybridskum för temperaturreglerande komfort.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Den ställbara sängen Senses Lux kan justeras, så att den passar precis efter dina behov. I Sängens resårmadrass finns det moderna pocketfjädrar, som anpassar sig varje natt efter dina rörelser. Omkring fjädrarna finns det elastiskt hybridskum. Detta är det mest hållbara och elastiska skum som produceras i Danmark. Tillsammans med fjädrarna ger skummet dig en omfattande och behaglig komfort. Du kommer uppleva, att du är mer utvilad efter en natts sömn i Senses Lux, än vad du skulle vara i vanliga ställbara sängar.

Denna säng skiljer sig från vanliga ställbara sängar på många sätt. Resårmadrassen har uppgraderats. Den har för det första fem komfortzoner - din kropp får alltså ett noggrant och omsorgsfullt stöd i Senses Lux. De fem komfortzoner är placerade som så, att din nacke, skuldra, ländrygg, höft och ben alla får ett personligt anpassat stöd. Utöver detta kan du justera madrassen med den ställbara mekaniken, så att du alltid får det optimala stöd, oavsett hur du föredrar att ligga.


Sundare nattsömn 

God nattsömn kräver ett personligt anpassat stöd. Därför har vi valt att bygga upp resårmadrassen i Senses Lux med fem komfortzoner. De fem komfortzoner tar hänsyn till, att dina skuldror, nacke, höfter och ländrygg har behov för olika fasthet och stöd. Du kommer med detsamma märka, att den ställbara sängen Senses Lux tar hänsyn till din kropp och dess konturer på ett sätt, som vanliga ställbara sängar inte kan.


Senses Lux har två madrasskikt och en motor. Tillsammans ger de din kropp den bästa möjliga komfort och stöd. Nedanför kan du läsa om, hur de två madrasskikten och ställbarhetskomponenterna samarbetar för att förbättra din nattsömn.

          

*Närbild av Senses Lux (Bild 1), Antisglid i resårmadrassen (Bild 2) samt nacklyftsfunktionen i lamellerna (Bild 3). 

Ställbarhetskomponenter

Grundskiktet för varje bra ställbar säng är motorn. Därför har Senses Lux en danskproducerad motor från Linak, och alla ställbarhetskomponenter i sängen är således danskproducerade. Detta ger sängen en lång hållbarhet, och du kommer kunna märka kvaliteten av produktionen, oavsett om du använder sängen för allra första gången eller efter flera år. Sängen har en träram av massiv svensk tall. Denna ram har en tjocklek på 20 centimeter, vilket fulländar sängens minimalistiska och solida design.

Resårmadrass

Resårmadrassen i Senses Lux har en kärna med moderna pocketfjädrar. Omkring fjädrarna har det placerats ett komfortskikt av hybridskum. Detta elastiska skum ger dig stöd och är dessutom särskilt passande till användning i en ställbar säng, där sängens position kan justeras. Hybridskummet har utöver detta en kylande funktion. Överskott av värme och fukt transporteras genom madrassen och sprids ut i rummet. Madrassen bevarar på så vis en behaglig temperatur och komfort, oavsett din kroppsbyggnad eller temperatur. Du kommer uppleva, att resårmadrassen i Senses Lux anpassar sig efter dina personliga behov, och på detta vis skapar grundskiktet den mest komfortabla nattsömn, som du har upplevt. 

Bäddmadrass

Bäddmadrassen är det översta madrasskiktet i Senses Lux. Du kommer därför vara i kontakt med detta skikt, varje gång du använder sängen. Av samma anledning är det viktigt, att bäddmadrassen passar till just dig och är av den bästa möjliga kvalitet. Just därför har vi uppgraderat bäddmadrassen till Senses Lux, som har en kärna på 6 centimeter istället för endast 4 centimeter som i vanliga ställbara sängar. Du kan dessutom välja en split-bäddmadrass, som har ett snitt i toppen och botten, så att ställbarheten kan användas individuellt på båda sidor av sängen.

Specifikation av

 • Storlek 80x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Förstklassigt Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 12-20 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 80x200
Downloads för Senses Lux - Mörkgrå
Linak App TD4 Advanced Brugsvejledning.pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.