Senses Lux

19 995,00 kr

As low as 19 995,00 kr

 • Danskproducerad kvalitetsramsäng.
 • Inbyggd antiglid så bäddmadrassen inte glider.
 • Hybridskum ger ventilerande komfort.
 • Valfri bäddmadrass (60 mm. kärna) m. tvättbart överdrag.
 • 2-skikt pocketfjädrar i denna ramsäng.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Senses Lux har elastiskt hybridskum mellan fjädrarna och ger ett komfortabelt och kylande stöd. Denna ramsäng har sju komfortzoner, som anpassar sig efter din kropp och dess former. Vanliga ramsängar har tre eller fem komfortzoner, men här skiljer sig Senses Lux genom att vara  väsentligt uppgraderad. Ramsängen har dubbla lager av moderna pocketfjädrar, och tillsammans med madrassens sju komfortzoner kommer Senses Lux ge dig ett nogrannt stöd i många år framöver.

Utöver detta så skiljer sig denna ramsäng också från vanliga ramsängar genom att ha hybridskum mellan fjädrarna. Hybridskum är det mest hållbara och elastiska typ av skum, som produceras i Danmark. Detta ger madrassen sin karaktäristiska blandning av andningsbarhet, stöd och hållbarhet. Du kommer därför uppleva, att Senses Lux ger ett omfattande och långtidshållbart stöd, precis som att den skapar en sundare sömnmiljö genom att avleda överskott av fukt och värme.  


God nattsömn

Att sova gott kräver en säng, som tar hänsyn till dina personliga behov. Därför är det moderna pocketfjädrar i ramsängen, som sveper sig om din kropp och dess former. När din kropp avlastas korrekt, undviker du att vakna under natten för att justera din liggställning. Du kommer därför snabbt uppleva, att du får en djupare och mer vilsam nattsömn i Senses Lux än i vanliga ramsängar.


Ramsängen Senses Lux består av en dubbelfjädrad ramsäng samt en andningsbar och ventilerande latex-bäddmadrass. De två madrasskikten samarbetar och ger tillsammans ett omfamnande och nogrannt stöd. Nedanför kan du läsa, hur var enkel del av sängen är uppbyggd.

Träram

Grunden för varje bra ramsäng är dess ram. Det är ramen som omringar själva madrassen och håller allt på plats. En solid träram kommer därför skapa den bästa möjliga utgångspunkt för en komfortabel madrass och bättre nattsömn. Av denna anledning består träramen i Senses Lux av massiv svensk tall. Träramen har en tjocklek på hela 14 centimeter, vilket fulländar sängens solida design. Efter flera år kommer du uppleva, att du sover lika så gott, som du gjorde den första natten i Senses Lux. 

Ramsängen

Denna utgör sängens plattform och nedersta skikt. I Senses Lux har ramsängen en dubbelfjädrad kärna, samt en stoppning av ventilerande och andningsbart hybridskum. Fördelen med detta skum är, att det avleder överskott av fukt och värme. Det betyder, att sängen håller sig fräsch och samtidigt skapar en sundare och behagligare sömnmiljö för dess användare. Ramsängen kommer skapa en solid och komfortabel ram omkring din nattsömn i många år framöver. 

Bäddmadrass

Bäddmadrassen är sängens översta madrasskikt. Du kommer därför vara i kontakt med bäddmadrassen, varje gång du använder sängen. Av samma anledning är det viktigt, att bäddmadrassen är komfortabel och slitstark. Bäddmadrassen till Senses Lux har en kärntjocklek på 6 centimeter. Den är således en väsentlig uppgradering i förhållande till vanliga bäddmadrasser, som vanligtvis har en kärntjocklek på 4 centimeter. Detta resulterar i att bäddmadrassen ger ett mer ventilerande och omfattande stöd, samtidigt som dess levnadstid förlängs. Latexkärnan är andningsbar och ventilerande, och du kan därför förvänta dig, att bäddmadrassen anpassar sig efter din kropp, temperatur och liggställning, och därmed bidrar den till en bättre nattsömn och en sundare sömnmiljö.

Specifikation av

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Totalt: 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Mer information
Höjd 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 pocketfjädrar per m2
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg 1. klassigt Möbeltyg
Stoppning 25 mm. Hybridstoppning.
Ram 14 cm Träram
Leveranstid 16-26 vardagar
Downloads till Senses Lux
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.