Senses Lux

24 990,00 kr

As low as 24 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Kvalitet har aldrig varit billigare.
 • Hybridskum ger ventilerande komfort.
 • Valfri bäddmadrass med 60 mm kärna, latex eller celcius.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Kontinentalsängen Senses Lux har fem omfattande komfortzoner, som ger ett sunt och omfattande stöd. I sängens resårmadrass finns det moderna pocketfjädrar, som är omgivna av ett hållbart och elastiskt hybridskum. Detta skum är andningsbart och ventilerande, vilket försäkrar en behaglig temperatur och liggställning hela natten. Med sin hållbara design och kvalitetsskum kommer Senses Lux ge dig ett noggrant stöd natt efter natt.

Denna säng skiljer sig från vanliga kontinentalsängar på flera sätt. Vår uppgraderade har fem stöttande komfortzoner. I Senses Lux får du därför ett mycket mer omfattande och personligt anpassat stöd än i en vanlig kontinentalsäng. Madrassens komfortskikt av hybridskum är det mest elastiska skum, som produceras i Danmark, och det ger madrassen sin karaktäristiska blandning av andningsbarhet, stöd och hållbarhet. 


Sundare nattsömn

Kärnan till en god nattsömn ska finnas i madrassens inre. Därför finns det moderna pocketfjädrar i Senses Lux, som sveper sig om dig och anpassar sig efter din kropp och dess former. Fjädrarna är stoppade med ett smidigt hybridskum, som både bidrar till en bättre komfort och en sundare säng. Hybridskum har en öppen och andningsbar struktur, som avleder fukt och sprider all överflödig värme ut i rummet.


Senses Lux har tre madrasskikt, som tillsammans ger din kropp det bästa möjliga stöd. Nedanför kan du läsa, hur de tre madrasskikten arbetar och samarbetar för att förbättra din liggställning och nattsömn.

Ramsäng

Ramsängen är sängens nedersta skikt. Den utgör sängens plattform och bidrar till den samlade komfortupplevelsen genom att skapa en stabil säng till din kropp. Ramsängen har en kärna av pocketfjädrar. Den har en solid träram av 14 centimeter massiv svensk tall, och du kommer uppleva, att ramsängen skapar en komfortabel och solid ram omkring din nattsömn i många år framöver.

Resårmadrass

Resårmadrassen är det madrasskikt som har störst inflytande på din komfort. Madrassens pocketfjädrar anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser, medan komfortskiktet av hybridskum ger ett fjädrande stöd och transporterar fukt och överskottsvärme bort från madrassen. Resårmadrassen har dessutom funktionen, att den består av två madrasskärnor som samlas i ett överdrag. Det blir därmed möjligt för två personer med olika vikt att använda samma säng, då fastheten kan justeras individuellt. Med resårmadrassen kommer du uppleva, att du får omfattande stöd och avlastning, som tar hänsyn till varje rörelse.

Bäddmadrass

Bäddmadrassen är det översta madrasskiktet i sängen. Du kommer vara i kontakt med detta skikt, varje gång du använder sängen. Därför är det viktigt, att bäddmadrassen passar till dig och är av bästa möjliga kvalitet. Bäddmadrassen till Senses Lux är en uppgradering av vanliga bäddmadrasser, som har en kärna på 4 centimeter. Bäddmadrassen i Senses Lux har en kärna på 6 centimeter, och det ger ett mer omfattande stöd samt förlänger sängens levnadstid. Du kommer uppleva, att bäddmadrassen anpassar sig efter din kropp, temperatur och liggställning och därmed bidrar till ett sunt sömnklimat och en bättre nattsömn.

       

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg + Kuvertsömnad.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x210
Downloads för Senses Lux
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.