Senses Lux

Rea

11 995,00 kr

As low as 11 995,00 kr Regular Price 19 990,00 kr

 • Producerad av danska hantverkare i Horsens.
 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar.
 • Kvalitet har aldrig varit billigare.
 • Hybridskum ger ventilerande komfort.
 • Valfri bäddmadrass med 60 mm kärna, Latex eller Celcius.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Kontinentalsängen Senses Lux har sju omfattande komfortzoner, som ger ett sunt och omfattande stöd. I sängens resårmadrass finns det moderna pocketfjädrar, som är omgivna av ett hållbart och elastiskt hybridskum. Detta skum är andningsbart och ventilerande, vilket försäkrar en behaglig temperatur och liggställning hela natten. Med sin hållbara design och kvalitetsskum kommer Senses Lux ge dig ett noggrant stöd natt efter natt.

Denna säng skiljer sig från vanliga kontinentalsängar på flera sätt. Vår uppgraderade har sju stöttande komfortzoner istället för endast fem som i vanliga kontinentalsängar. I Senses Lux får du därför ett mycket mer omfattande och personligt anpassat stöd än i en vanlig kontinentalsäng. Madrassens komfortskikt av hybridskum är det mest elastiska skum, som produceras i Danmark, och det ger madrassen sin karaktäristiska blandning av andningsbarhet, stöd och hållbarhet. Samtidigt är sängens ramsäng också uppgraderad med pocketfjädrar, som försäkrar ett solitt stöd i alla sängens skikt.


Sundare nattsömn

Kärnan till en god nattsömn ska finnas i madrassens inre. Därför finns det moderna pocketfjädrar i Senses Lux, som sveper sig om dig och anpassar sig efter din kropp och dess former. Fjädrarna är stoppade med ett smidigt hybridskum, som både bidrar till en bättre komfort och en sundare säng. Hybridskum har en öppen och andningsbar struktur, som avleder fukt och sprider all överflödig värme ut i rummet.


Senses Lux har tre madrasskikt, som tillsammans ger din kropp det bästa möjliga stöd. Nedanför kan du läsa, hur de tre madrasskikten arbetar och samarbetar för att förbättra din liggställning och nattsömn.

Ramsäng

Ramsängen är sängens nedersta skikt. Den utgör sängens plattform och bidrar till den samlade komfortupplevelsen genom att skapa en stabil säng till din kropp. Ramsängen består av moderna pocketfjädrar, som försäkrar att sängen ger ett stabilt stöd. Fjädrarna anpassar sig efter din vikt och låter dig sjunka ner där din vikt centreras. Ramsängen har en kärna av komfortskum. Den har en solid träram av 14 centimeter massiv svensk tall, och du kommer uppleva, att ramsängen skapar en komfortabel och solid ram omkring din nattsömn i många år framöver.

Resårmadrass

Resårmadrassen är det madrasskikt som har störst inflytande på din komfort. Madrassens pocketfjädrar anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser, medan komfortskiktet av hybridskum ger ett fjädrande stöd och transporterar fukt och överskottsvärme bort från madrassen. Resårmadrassen har dessutom funktionen, att den består av två madrasskärnor som samlas i ett överdrag. Det blir därmed möjligt för två personer med olika vikt att använda samma säng, då fastheten kan justeras individuellt. Med resårmadrassen kommer du uppleva, att du får omfattande stöd och avlastning, som tar hänsyn till varje rörelse.

Bäddmadrass

Bäddmadrassen är det översta madrasskiktet i sängen. Du kommer vara i kontakt med detta skikt, varje gång du använder sängen. Därför är det viktigt, att bäddmadrassen passar till dig och är av bästa möjliga kvalitet. Bäddmadrassen till Senses Lux är en uppgradering av vanliga bäddmadrasser, som har en kärna på 4 centimeter. Bäddmadrassen i Senses Lux har en kärna på 6 centimeter, och det ger ett mer omfattande stöd samt förlänger sängens levnadstid. Du kommer uppleva, att bäddmadrassen anpassar sig efter din kropp, temperatur och liggställning och därmed bidrar till ett sunt sömnklimat och en bättre nattsömn.

    

*Närbild av Senses Lux (Bild 1), Antiglid i resårmadrassen (Bild 2)

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 62 cm.
Mer information
Kolli 5 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 16-26 vardagar
Höjd 62 cm. (10 cm ben, 26 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 pocketfjädrar pr. m2
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Möbeltyg + Kuvertsömnad.
Stoppning 25 mm Hybridskum.
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Downloads till Senses Lux
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.