Senses Luna - Antracit

29 990,00 kr

As low as 29 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bättre nattsömn och komfort med dubbelt fjäderskikt.
 • 5 komfortzoner och hybridstoppning - utmärkt komfort.
 • Bäddmadrass med 60 mm kärna.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Med Senses Luna som din nästa säng är du försäkrad en kontinentalsäng av hög kvalitet, där du får optimal komfort kombinerat med modernt utseende.

Modellen är utrustad med pocketfjädrar i både ramsängen och resårmadrassen, och samspelet mellan madrasserna försäkrar dig ett solitt stöd och en sund liggställning hela natten. Med Senses Luna slipper du därför nätter, där du vänder och vrider på dig på grund av en säng som ger dig fel stöd.

Utöver detta kommer Senses Luna med ett avtagbart överdrag, och därför kan du alltid ändra sängens tyg och färg.

Modellen är dessutom utrustad med fem komfortzoner tillsammans med en smidig och andningsbar hybridstoppning omkring pocketfjädrarna. Detta försäkrar dig ett personligt anpassat stöd, samtidigt som att du kommer uppleva att sängen avleder överskottsvärme samt fukt, och därmed är du garanterad en behaglig temperatur hela natten.


Personlig komfort

Alla har behov för olika typ av stöd, och därför är det också viktigt med en säng som kan anpassa sig efter var enkel person. Detta är Senses Lunas fem komfortzoner med till att försäkra.

Antalet av komfortzoner indikerar i hur hög grad din madrass tar individuell hänsyn till din kroppsbyggnad och liggställning. Detta sker genom olika hårdheter i madrassens fjädring, och på detta vis ger madrassen extra stöd till de kroppsdelar som väger mest. Du kommer exempelvis uppleva att dina skuldror får stöd på ett annat sätt, än vad din ländrygg får. Detta då madrassen är mjukare omkring skulderregionen än vid ländryggen, och därför är antalet av komfortzoner avgörande för en djup och behaglig nattsömn.


Senses Luna består dessutom i allt av tre madrasskikt, som samarbetar för att ge dig ett omfattande stöd och komfort. Nederst finner man ramsängen, i mitten resårmadrassen och överst bäddmadrassen. Det är också de tre madrasskikten som ger kontinentalsängen sin karaktäristiska höjd.

Ramsängen

Ramsängen utgör grunden för sängens komfort. I Senses Luna är ramsängen utrustad med pocketfjädrar, medan ramsängen i vanliga kontinentalsängar ofta består av en skummadrass. Detta försäkrar dig en unik och personlig komfort, när du lägger dig i en Senses Luna. Dessutom så samarbetar ramsängen med resårmadrassen, vilket försäkrar extra stöd i förhållande till din kropp och liggställning.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är avgörande för den komfortupplevelse som du får i en säng. Precis som ramsängen är resårmadrassen i Senses Luna utrustad med pocketfjädrar, och det försäkrar dig ett imponerande och individuellt stöd. Utöver detta är fjädringen i resårmadrassen omgiven av hybridstoppning, detta gör så att du kommer uppleva ett behagligt sömnklimat hela natten. 

Notera, att resårmadrassen består av två madrasskärnor som är samlade i ett överdrag. Detta förlänger först och främst sängens levnadstid. Därefter så ger de två olika madrasskärnorna möjligheten för att du kan välja olika fastheter till var sida av sängen. Detta är optimalt, om du väger mer eller mindre än din partner.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är ett viktigt element när det kommer till sängens komfort då det är det skikt i sängen, som din kropp är i direkt kontakt med. När du köper Senses Luna så följer det därför en kvalitetsbäddmadrass med, som består av en kärntjocklek på hela sex centimeter mot de vanliga fyra centimeter, vilket försäkrar dig ett ökat stöd och komfort.

Specifikation av Senses Luna

 • Storlek 210x210 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madrass, 8 cm Bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 210x210

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.