Senses Elegance - Svart

Rea
Leveranstid 21-29 vardagar
Fasthed
Fasthed
Ben
+
Sengegavl Läs mer
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Senses Elegance: Sund sömn gör en skillnad

Senses Elegance: Sund sömn gör en skillnad

Du kan inte tvinga fram perfekt sömn. Men du kan göra vissa saker som förbättrar dina möjligheter. Du kan till exempel skaffa dig Senses Elegance. I Senses Elegance får du en säng som kombinerar naturliga material med den nyaste teknologin och optimalt stöd. Särskilt anmärkningsvärt är sängens 7 bedre™ komfortzoner som vi på Bättre Nätter har specialutvecklat och som därför inte går att få någon annanstans. Sömn är viktigt för ditt välbefinnande och därför vill vi ge dig de bästa förutsättningarna.

En bäddmadrass som är skapad åt dig

En bäddmadrass som är skapad åt dig

I sömnen gör vi inte mycket mer än att andas in, andas ut och avlasta kroppen. Tänk att få lov att göra det tillsammans med en stöttande och ventilerande bäddmadrass. Det kan du med Senses Elegance. Här får du en bäddmadrass med en fyra centimeter tjock latexkärna och ett Rönd-överdrag. Överdraget är Svanenmärkt och har fått en antibakteriell behandling. Det innebär att du kan vara säker på att inte få oönskade besök av bakterier i sängen. Samtidigt är överdraget fuktabsorberande och skonsamt mot din hud. På den här bäddmadrassen kan du därför lägga dig till rätta, med god kunskap om att du får ett bra stöd och allergivänliga material.
En stöttande ramsäng

En stöttande ramsäng

Ramsängen är sängens plattform. I Senses Elegance har vi därför gett den en dubbelfjädrad kärna med 7 bedre™ komfortzoner, som på ett kompromisslöst sätt erbjuder dig optimalt och personaliserat stöd. Utanpå fjädrarna hittar du en stoppning av ventilerande och andningsbart komfortskum. Det skiljer Senses Elegance åt från andra ramsängar, så på Senses Elegance kan du därför lägga dig tryggt till rätta och låta sömnen utöva sin magi för din kropp och själ. Från första natten och i många år framöver.
En träram som är solid

En träram som är solid

Ett simpelt och enkelt sätt att lägga till extra hållbarhet till sängen är via sängens ram. Det är ramen som omringar själva madrassen och håller allt på plats. Genom att se till så att denna är av bra kvalitet så har resten av sängen de bästa villkoren för att kunna stå starkt i många år framöver. Av denna anledning består Senses Elegances ram av massiv tall från Sverige. Den har en tjocklek på 14 centimeter, vilket fulländar sängens solida design.

Designat av oss, godkänt av er

Senses Elegance är en av våra bästsäljare och det är inte utan anledning. Den är en av våra kunders favoriter, bland annat för att du får en optimal kombination av fjädrar, stoppning och komfortzoner. Hos oss handlar sömn inte endast om hur många timmar du tillbringar i sängen, utan snarare om kvaliteten på den tiden. Så oavsett om du sover för mycket, för lite eller lagomt så ska du ha en bra säng att sova i - och det får du utan tvekan i Senses Elegance. Skulle du ändå fortfarande vara osäker så kan du läsa några av de många rekommendationer som Senses Elegance har fått.

121

hela dagar tillbringar du i genomsnitt per år i din säng. Så se till att göra det behagligt för dig själv.

7

Komfortzoner ger dig optimalt stöd från första sekund.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Senses Elegance

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses Elegance. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Överdraget runt själva resårmadrassen sitter fast och kan bara tvättas med en fuktig trasa eller ett rengöringsmedel som är till för möbler. Vid användning av rengöringsmedel, följ den tillhörande bruksanvisningen.

 • Nej, det är bara möjligt att välja mellan Oak eller Champagne.

 • Resårmadrassen i Venus är stoppad med latex, medan resårmadrassen i Senses är stoppad med komfortskum. Dessutom har Venus en bäddmadrass tillverkad av Pulse-latex, som är extra smidig, slitstark och andandes och har ett allergivänligt överdrag. Senses har däremot en bäddmadrass tillverkad av vanlig latex eller Motion-skum och överdraget är inte allergivänligt.

 • Den har en kärna av latex och är stoppad med komfortskum.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Senses Elegance

 • Storlek
  Storlek 180x210 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 62 cm.
Höjd 62 cm. (19 cm ben, 38 cm madrass, 5 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Latex
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 21-29 vardagar
Typ Ramsäng 180x210

Är en ramsäng det rätta för dig?

Våra ramsängar är den snabba vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här mottager du en komplett säng så att du kan njuta av vår välkända komfort med detsamma.

En solid botten som utgångspunkt

En solid botten som utgångspunkt

En otroligt stark träram omkring madrassen utgör fundamentet för din sömn.

Den helt rätta känslan

Den helt rätta känslan

Två madrasskikt, pocketfjädrar och komfortzoner ger härligt stöd och komfort.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur