Senses Elegance - Svart

SE - Kampagne

27 999,00 kr

As low as 27 999,00 kr

Leveranstid 17-25 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 17-25 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
100 dagars gratis fashetsbyte
7 bedre™ komfortzoner

Senses Elegance: Hälsosam sömn gör skillnad

Du kan inte tvinga fram perfekt sömn. Men du kan göra vissa saker som förbättrar dina möjligheter. Du kan till exempel skaffa dig Senses Elegance. I Senses Elegance får du en säng som kombinerar naturliga material med den nyaste teknologin och optimalt stöd. Sängen är både allergi- och miljövänlig, så att du tryggt kan lägga dig till rätta i rena material och med ett rent samvete. Mycket mer än det behöver man nästan inte.

En hälsosam bäddmadrass

I sömnen gör vi inte så mycket mer än att andas in, andas ut och avlasta kroppen. Därför är det viktigt att det görs under optimala förhållanden, så att du vaknar frisk och välutvilad. Med Senses Elegance får du en läcker bäddmadrass med en latexkärna på fyra centimeter. Bäddmadrassens överdrag är vårt Svanenmärkta Rönd-överdrag som har en imponerande förmåga att absorbera fukt. Överdraget har dessutom fått en antibakteriell behandling, så att oönskade bakterier inte har några överlevnadschanser. Det ger din hud och din kropp de bästa förutsättningarna för en hälsosam sömn.
En hälsosam bäddmadrass
En resårmadrass med bra stöd

En resårmadrass med bra stöd

Det är resårmadrassen som du verkligen måste ta på allvar om du vill ha en säng som är behaglig att ligga i. Med Senses Elegance har vi därför inte bara fyllt madrassen med pocketfjädrar, utan vi har även delat in dem i 7 bedre™ komfortzoner. På så sätt anpassar sig madrassen efter din kropps konturer och rörelser. Omkring fjädrarna finns det ett lager av komfortskum, som både ger ett solitt stöd och hjälper till med att transportera bort fukt bort från madrassen. Resårmadrassen till Senses Elegance garanterar därmed att du får en omfattande avlastning varje natt. Att skjuta på sängdags hör till det förflutna med den här madrassen.

En effektiv ramsäng

Även fast ramsängen är sängens nedersta madrasskikt så är den fortfarande viktig. Ramsängen bidrar till sängens samlade komfortupplevelse genom att skapa en stabil säng till din kropp. I Senses Elegance består ramsängen av pocketfjädrar samt en träram på 14 centimeter av massiv, svensk tall. Du är därför garanterad en komfortabel och stabil ram omkring din nattsömn i många år, och vägen från utmattad till utvilad verkar därför kortare än någonsin.
En effektiv ramsäng

Designat av oss, godkänt av er

Senses Elegance är en av våra bästsäljare och det är inte utan anledning. Den är en av våra kunders favoriter, bland annat för att du får en optimal kombination av fjädrar, stoppning och komfortzoner. Hos oss handlar sömn inte endast om hur många timmar du tillbringar i sängen, utan snarare om kvaliteten på den tiden. Så oavsett om du sover för mycket, för lite eller lagomt så ska du ha en bra säng att sova i - och det får du utan tvekan i Senses Elegance. Skulle du ändå fortfarande vara osäker så kan du läsa några av de många rekommendationer som Senses Elegance har fått.

121

hela dagar tillbringar du i genomsnitt per år i din säng. Så se till att göra det behagligt för dig själv.

7

Komfortzoner ger dig optimalt stöd från första sekund.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Senses Elegance

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses Elegance. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Senses Elegance

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 61 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 17-25 vardagar
Höjd 61 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 5 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Latex
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.