Senses Classic

Rea

9 999,00 kr

As low as 9 999,00 kr Regular Price 10 495,00 kr

 • Dansk producerad kvalitetssäng.
 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar.
 • Dansk Linak motor m. trådlös fjärrkontroll.
 • Latex bäddmadrass med 40 mm. kärna.
 • 5 komfortzoner och 25 mm. Bärighetsskum.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Bra nattsömn startar med en bra säng. Senses Classic är en modern och sund ställbar säng, som med säkerhet kommer förbättra din nattsömn. Det är viktigt, att en ny säng tar hänsyn till dina personliga preferenser och liggställning. Alla rör sig under natten, och därför är det viktigt att din säng kan justera sitt stöd. Det kan Senses Classic. Sängen har 5 komfortzoner, som individuellt tar hänsyn till din kropp och dess preferenser. Dina skuldror har behov för ett annat stöd än dina ben, och därför indelas varje bra säng i komfortzoner.

Fördelarna med en ställbar säng är många. En ställbar säng kan ställas in efter dina behov, och oavsett om du vill sova, se på film, läsa eller vara vila lite, så finns det en passande inställning till ändamålet. Sängens ställbarhetsmekanismer används enkelt och snabbt med en trådlös fjärrkontroll, som tyst ställer in sängen i den önskade position.  Klassisk komfort

Bra komfort och sunt förnuft går hand i hand. Bra hantverk och sunda material kompletterar varandra i Senses Classic, som är resultatet av en kvalitetsmedveten dansk produktion. I produktionen av sängen har det varit fokus på både komfort och kvalitet. Resårmadrassens moderna pocketfjädrar sveper sig om din kropp och ger den stöd när behovet uppstår under natten. Under resårmadrassen finns ställbarhetsmekanismen, som är uppbyggd omkring en solid träram av svensk tall. Din sömn är i goda händer i Senses Classic.


Senses Classic är en ställbar säng. Den är därför uppbyggd med en ram nederst, en resårmadrass över och en bäddmadrass överst. Nedanför kan du läsa mer om hur sängens olika skikt samarbetar för att göra din nattsömn bättre.


Ställbarhetskomponenter

Detta är madrassens plattform. En ställbar säng kan endast vara bra, om dess ställbara komponenter är välfungerande och av hög kvalitet. Därför är motorn i Senses Classic producerad av danska Linak, vilket garanterar en hög kvalitet och många års hållbarhet. Själva träramen består av massiv, svensk tall och har en tjocklek på 8 centimeter. För att betona komponenternas kvalitet ger vi 5 års garanti på motorn, samt 15 års garanti på eventuella problem med ramen.

Resårmadrass

I en ställbar säng är det viktigt, att resårmadrassen är flexibel och samtidigt ger ett omfattande stöd. Därför har vi använt moderna pocketfjädrar i Senses Classic. Denna typ av fjäder anpassar sig efter din vikt och former, och ger således ett omfattande stöd. Alla rör sig under natten, och varje gång du ändrar din position så anpassar madrassen sitt stöd. Omkring resårmadrassens fjädrar finns det flexibelt polyeterskum, som har en lång hållbarhet. Därför kan madrassen i Senses Classic justeras så som du önskar i många år framöver.

Bäddmadrass

Det är denna madrass som utgör sängens översta madrasskikt. Därför är det viktigt, att madrassen har en lång hållbarhet och samtidigt ger ett omfattande stöd. Det medföljer en bäddmadrass med latexkärna till Senses Classic. Denna latexkärna har en tjocklek på 4 centimeter, och är både ventilerande och andningsbar. Bäddmadrassen bidrar på så vis till en behaglig temperatur i sovrummet. Ett sunt sovrum ger en djupare nattsömn, och detta får du med säkerhet i Senses Classic.

Specifikation av

 • Storlek 90x200 cm.
 • Höjd Totalt: 53 cm.
Mer information
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll HB12 Trådlös
Höjd 53 cm. (19 cm ben, 10 cm botten, 18 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 pocketfjädrar pr. m2
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg + Kuvertsömnad.
Stoppning 25 mm. Bärighetsskum
Ram 12 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 16-26 vardagar
Kolli 4 st.

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.