Senses Classic

Rea

10 999,00 kr

As low as 10 999,00 kr Regular Price 16 295,00 kr

 • Dansk hantverk och design.
 • Byte av fasthet för 799,- i 100 dagar.
 • Producerad i Danmark.
 • Bäddmadrass med 40 mm. latex kärna och tvättbart överdrag.
 • 5 komfortzoner för optimal liggkomfort.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Bra sömn startar med en bra säng. Därför är det viktigt, att din nya säng tar hänsyn till dina behov och personliga liggställning. Senses Classic har därför fem komfortzoner, som individuellt tar hänsyn till din kropp och dess preferenser. Dina skuldror har behov för ett annat stöd än dina ben, och därför delas varje bra säng in i komfortzoner. Senses Classic har fem, och det betyder att dina höfter, skuldror och nacke alla får det stöd som de har behov för.

Att Senses Classic kommer utgöra en sund ram för din nattsömn är det ingen tvekan om. Sängens ramsäng är omgiven av en massiv träram i svensk tall, som skapar en solid grund för sängen. Över ramsängen finns sängens resårmadrass, som är det primära komfortskiktet. Resårmadrassen är utrustad med pocketfjädrar, en modern fjäder som reagerar individuellt på den vikt som den påläggs. Var fjäder anpassar sig således efter din liggställning och preferenser. Oavsett hur mycket du vänder och vrider på dig under natten.  Klassisk komfort

Bra komfort är inte mycket mer annorlunda än sunt förnuft. Solida material och bra hantverk ger en bra produkt. Det vet vi, och därför är Senses Classic producerad i Danmark. Sängens träram är uppbyggd av massiv, svensk tall, och resårmadrassen innehåller moderna och hållbara pocketfjädrar. Det är alltså inte endast komfortnivån, som är hög. Sängens hållbarhet är också i topp, och det kommer du uppleva så snart du lägger dig i Senses Classic.


Senses Classic är en kontinentalsäng, vilket betyder att sängen har tre madrasskikt. Sängens tre madrasskikt har inte endast ett inflytande på utseendet, men också på den nivå av komfort som du upplever, när du lägger dig i sängen. Nedanför kan du läsa mer om hur sängens tre madrasskikt samarbetar för att förbättra din nattsömn.
Ramsängen

Denna madrass utgör sängens nedersta komfortskikt. Det är viktigt, att ramsängen skapar en sund plattform och ram om din nattsömn. Just därför är ramsängens ram byggd av svensk tall med en tjocklek på 8 centimeter. Vi ger 15 års garanti på ram-problem i Senses Classic, vilket understryker sängens hållbarhet. I Senses Classic kommer du att sova gott, varje natt.


Resårmadrassen

Sängens mittersta skikt är det viktigaste komfortskiktet. Resårmadrassen har en kärna av pocketfjädrar, som anpassar sig efter din kropp och dess former. Omkring fjädrarna finns det en stoppning av polyeterskum, som skapar en komfortabel och stöttande säng. Stoppningen är andningsbar, och det betyder att överskottsfukt kan ledas igenom och bort från madrassen. På så vis kommer madrassen hålla sig fräsch i en lång tid och du kommer ha en sund säng i många år framöver.


Bäddmadrassen

Till Senses Classic medföljer en latex-bäddmadrass. Bäddmadrassen är det översta madrasskiktet i sängen, och du kommer vara i kontakt med detta skikt, varje gång du använder sängen. Därför är det viktigt, att bäddmadrassen passar till dig och är av den bästa möjliga kvalitet. Latex-bäddmadrassen till Senses Classic har en kärna på 4 centimeter och har alla de fördelar som bäddmadrasser av latex vanligtvis innehåller. Latex Single är således både ventilerande och andningsbar, och bidrar därmed till en behaglig temperatur i sovrummet. Ett sunt sovrum ger en bättre nattsömn, och detta får du med Latex Single.


Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 54 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 54 cm. (10 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 6 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Möbeltyg + Kuvertsömnad
Stoppning 25mm Poly stoppning.
Ram 8 cm Träram
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Downloads till Senses Classic
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.