Bäddmadrasskydd

View as Grid List

9 Varor

per page
View as Grid List

9 Varor

per page

Bäddmadrasskydd

Det finns flera anledningar till att ett bäddmadrasskydd är en bra investering till din säng. 

Bäddmadrasskydd är perfekta till att beskydda antingen resårmadrassen eller bäddmadrassen mot slitage och daglig användning. I en säng utan bäddmadrasskydd kommer bäddmadrassen normalt utgöra det översta madrasskiktet. Det betyder också att din bäddmadrass slits från det dagliga bruket men detta kan enkelt åtgärdas genom att använda ett bäddmadrasskydd.

Våra bäddmadrasskydd är dessutom enklare att rengöra än själva bäddmadrassen, detta för att bäddmadrasskyddet väger mindre och enkelt kan tvättas i tvättmaskinen. 

Din kropp är i direkt kontakt med bäddmadrasskyddet och därför är det en bra idé att välja ett bäddmadrasskydd av bra kvalitet. Vi vill gärna försäkra en hög kvalitet i vårt sortiment, och därför är alla våra bäddmadrasskydd egenproducerade eller från noggrant utvalda danska producenter.

Vad hjälper ett bäddmadrasskydd med?

Ett bäddmadrasskydd är först och främst bra till att beskydda mot slitage, men utöver detta kan det också förbättra ditt sömnklimat avsevärt. Våra bäddmadrasskydd har alla ett överdrag av 100% bomull, vilket garanterar en behaglig yta som effektivt absorberar fukt och svett.

Väljer du ett bäddmadrasskydd från Temprakon så är dunstoppningen NOMITE-certifierat, och du är därför garanterad en madrass fri från kvalster. Du kommer dessutom uppleva att madrassen kyler och skapar ett behagligt sömnklimat varje natt.

Om du har några frågor om våra bäddmadrasskydd så är du alltid välkommen att kontakta oss. Det kan du göra enkelt och snabbt genom vår chatt i nedersta högra hörnet på hemsidan. Utöver detta så kan du kontakta oss dygnet runt på kontakt@battrenatter.se