Bäddmadrasskydd

Vi kan inte finna produkter som matchar dina kriterier

Bäddmadrasskydd

Det finns flera anledningar till att ett bäddmadrasskydd är en bra investering till din säng. 

Bäddmadrasskydd är perfekta till att beskydda antingen resårmadrassen eller bäddmadrassen mot slitage och daglig användning. I en säng utan bäddmadrasskydd kommer bäddmadrassen normalt utgöra det översta madrasskiktet. Det betyder också att din bäddmadrass slits från det dagliga bruket men detta kan enkelt åtgärdas genom att använda ett bäddmadrasskydd.

Våra bäddmadrasskydd är dessutom enklare att rengöra än själva bäddmadrassen, detta för att bäddmadrasskyddet väger mindre och enkelt kan tvättas i tvättmaskinen. 

Din kropp är i direkt kontakt med bäddmadrasskyddet och därför är det en bra idé att välja ett bäddmadrasskydd av bra kvalitet. Vi vill gärna försäkra en hög kvalitet i vårt sortiment, och därför är alla våra bäddmadrasskydd egenproducerade eller från noggrant utvalda danska producenter.

Vad hjälper ett bäddmadrasskydd med?

Ett bäddmadrasskydd är först och främst bra till att beskydda mot slitage, men utöver detta kan det också förbättra ditt sömnklimat avsevärt. Våra bäddmadrasskydd har alla ett överdrag av 100% bomull, vilket garanterar en behaglig yta som effektivt absorberar fukt och svett.

Väljer du ett bäddmadrasskydd från Temprakon så är dunstoppningen NOMITE-certifierat, och du är därför garanterad en madrass fri från kvalster. Du kommer dessutom uppleva att madrassen kyler och skapar ett behagligt sömnklimat varje natt.

Om du har några frågor om våra bäddmadrasskydd så är du alltid välkommen att kontakta oss. Det kan du göra enkelt och snabbt genom vår chatt i nedersta högra hörnet på hemsidan. Utöver detta så kan du kontakta oss dygnet runt på kontakt@battrenatter.se

Hos Bättre Nätter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av hållbara material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bättre Nätter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt och grönt

  Vi prioriterar en hållbar produktion och naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur