Sängkläder

View as Grid List

15 Varor

per page
View as Grid List

15 Varor

per page

Sängkläder

Under vår kategori med sängkläder så finner du allt inom påslakan, lakan och bäddmadrasskydd. Vårt breda urval med ett hav av läckra färger och storlekar, ger dig möjligheten att finna precis det du letar efter. Alla våra lakan är framställda i slitstarkt bomulls percale med en matt yta samt ger en lyxupplevelse när man väl först lägger sig i sängen.

Vi är inte experter inom tyg, men har vår expertis inom sängar – därför har det varit viktigt för oss att välja en leverantör som vi har tillit för och är ledande inom området – detta fann vi hos CPH Living, som är märket bakom de många modeller du finner hos oss. Vi har valt att ha ett brett urval av färger och storlekar, så att du själv har möjlighet att finna precis de sängkläder som passar dig och ditt sovrum. De klassiska färgerna svart, vit, grå och benvit finns alltid tillgängliga.

Sängkläder är det som du kommer i direkt beröring med varje natt, därför är det också viktigt att ha sängkläder av en viss kvalitet för att uppnå den perfekta sovupplevelsen. Detta känner vi att du får när du köper produkterna du finner här på vår sida!

Generellt för våra sängkläder så talas det om percale-vävningar som gör att tyget inte endast blir extra slitstarkt, utan också ger en behagligare sömn. Om du fördjupar dig i specifikationerna, så kan man läsa om extra tät vävning, med extra fina garner – detta ger kanske inte mycket mening för en lekman, men du kommer kunna känna skillnaden. Genom att använda extra tid till var produkt, så får du en bättre textil, som både känns mjukare och starkare än vanliga sängkläder. Det har också den effekt på tyget att det snabbare kan avleda svett, vilket för de flesta kommer ge en noterbar skillnad jämfört med billigare lakan.

Du finner naturligtvis också produkter som splitlakan till ställbara sängar i vårt sortiment – alltså produkter som kan vara svåra att finna i den vanliga detaljhandeln ibland. Om du har en speciell fråga, det kan vara om extra långa lakan, eller extra breda lakan exempelvis, så är vi redo med att hjälpa dig – det är bara att kontakta oss med dina frågor.

Hos Bättre Nätter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av hållbara material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bättre Nätter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt och grönt

  Vi prioriterar en hållbar produktion och naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur