• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Ställbar säng 80x200

Shopping Options

Kategori
Viktklass
 1. Över 95 kilo (8)
 2. 75-95 kilo (8)
 3. Under 75 kilo (8)
Pris
 1.  
  kr9998
  kr19495
Fjädrar
 1. Pocket (11)
 2. Multipocket (7)

16 Item(s)
16 Item(s)

Ställbar säng 80x200

  

Ställbara sängar är otroligt populära i Skandinavien, och det gäller även det i storleken 80x200. Denna storlek är perfekt till dig, som sover ensam men fortfarande önskar den unika effekt som man får genom att kunna höja och sänka sägen. Ställbarhet gör det otroligt enkelt att läsa en bok i sängen, se på tv eller bara slappna av med sängen i en viss ställning. Allt detta är möjligt med ett enkelt knapptryck på din fjärrkontroll.

Hos Bättre Nätter har vi kvaliteten i högsta prioriter, och därför har vi valt att endast sälja ställbara sängar producerade av danska hantverkare. Detta säkerhetsställer så att sängarna är solida hantverk, med en fantastiskt snygg finish och funktionalitet utöver det vanliga. Du kan med all rätt förvänta dig en säng, som kommer uppfylla alla kriterier för en god natts sömn. Här på Bättre Nätter är vi experter inom sängar, men vi erkänner gärna, att vi inte är experter inom mekanik. Därför har vi ingått i ett samarbete med danska Linak, som är bland de förande på marknaden inom produktion av motorer och mekanik. Därför är Linak producent av alla motorer till våra ställbara sängar, vilket ger dig en garanti för att få god kvalitet leverad.

Ställbara sängar till alla

Här hos Bättre Nätter kan vi erbjuda dig ett brett urval av luxuösa enkelsängar av hög kvalitet och inte minst till ett superskarpt pris. Detta kan vi göra till följd av att vi sparar genom att endast sälja online. Är du redan ägare av en 80x200 säng, så har du också möjligheten att kombinera denna med en ny ställbar säng och därmed ha en dubbelsäng.

När du köper en ny ställbar säng så rekommenderar vi alltid, att du är uppmärksam på sängens fjädrar. Vi säljer ställbara sängar i storleken 80x200 cm med två olika typer fjädrar; Pocketfjädrar och Multipocketfjädrar. Pocketfjädrarna är avsedda till personer som väger under 95 kg, medan vi rekommenderar Multipocketfjädrar till alla med en vikt över 95 kg.

Sitter du fortfarande inne med frågor gällande den ställbara sängen i storlek 80x200, så ska du inte tveka med att kontakta oss på livechatten, telefonen eller på vår mailadress kontakt@battrenatter.se