• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Ställbar säng 140x200

Shopping Options

Kategori
Viktklass
 1. Över 95 kilo (8)
 2. 75-95 kilo (9)
 3. Under 75 kilo (7)
Pris
 1.  
  kr12699
  kr25495
Fjädrar
 1. Pocket (11)
 2. Multipocket (7)

16 Item(s)
16 Item(s)

Ställbar säng 140x200 

Hos Bättre Nätter är vi ytterst stolta av att kunna erbjuda ställbara sängar till var och ett behov till var liggställning. Därför är vi också stolta av att kunna erbjuda vårt breda sortiment av ställbara sängar i storleken 140x200. Hos Bättre Nätter för vi både danska ställbara sängar, som är resultatet av utmärkt danskt hantverk och expertis inom fältet, samt belgiska ställbara sängar av det traditionsrika och internationellt kända märket Velda. Vi sätter ära i att erbjuda kvalitetsvägledning och kvalitetssängar.

Våra ställbara sängar i storleken 140x200 är två i en. Det betyder, att du får en säng i den populära trekvartssäng storleken, utan den välkända och irriterande skarven i mitten. Om den ställbara sängen bara ska användas av en person, så är det ett bra val att välja 140x200 – detta särskilt när det gäller ställbara sängar, då det vid storlekarna 160x200 och 180x200 kommer vara besvärligt att justera de två åtskilda motorernas höjd, för att ha kunna samma yta i hela sängen.  Våra ställbara sängar 140x200 är byggda med fullt fokus på den ställbara sängens kvalitet samt din komfort, och vi är stolta över att kunna erbjuda dig en sund och komfortabel ställbar säng, som kommer hålla i många år.

Hos Bättre Nätter har vi gjort det hårda arbetet åt dig. Vi garanterar hög kvalitet och komfort i samtliga av våra ställbara sängar 140x200, därför vet vi att vårt sortiment av ställbara sängar i storleken 140x200 är långtidshållbara och kommer ge dig den sunda, goda sömnen du förtjänar.

Mekaniska element av hög kvalitet

Om du överväger att köpa en ställbar säng, så är det viktigt att vara uppmärksam på, att det är ett mekaniskt element och en motor i din nya säng. Hos Bättre Nätter garanterar vi för kvalitet och komfort i din säng – det är vad vi är experter på. Vi är dock inte experter i mekanik, och därför har vi allierat oss med det internationellt erkända danska företaget Linak, som har producerat både motorer och mekaniska element till alla våra ställbara sängar i storleken 140x200. Vårt samarbete med Linak är en garanti för den högsta kvaliteten. Linaks motorer används också i sjukhussängar, och testas därför regelbundet av de danska myndigheterna för att säkerhetsställa, att komponenterna lever upp till den högsta standarden.

Om du har frågor om våra ställbara sängar i storleken 140x200, så kan du kontakta oss när som helst, antingen direkt på chatten här på sidan, över telefonen eller på vår mailadress kontakt@battrenatter.se