• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Ställbar säng 120x200

Shopping Options

Kategori
Viktklass
 1. 75-95 kilo (7)
 2. Över 95 kilo (7)
 3. Under 75 kilo (5)
Pris
 1.  
  kr11899
  kr22995
Fjädrar
 1. Multipocket (7)
 2. Pocket (7)

14 Item(s)
14 Item(s)

Ställbar säng 120x200

 

Ställbara sängar i storlek 120x200 är väldigt populära, och det förstår man. En ställbar säng i storleken 120x200 passar nämligen in i alla hem, om det är i lägenheten, sovrummet eller gästrummet. Det betyder, att du kan få en exklusiv ställbar säng, utan att den behöver fylla hela ditt rum. Storleksmässigt är 12x200 placerat mellan en vanlig enkelsäng och en trekvarts säng. Om du sover själv och gärna vill ha bra med plats samt lite vardagslyx, så är en ställbar säng i 120x200 sålunda ett alldeles perfekt val. Madrassen i vår 120x200 modeller är dessutom två i en, vilket betyder att du naturligtvis undgår den ogillade skarven i mitten, som man så ofta får i vanliga sängar.

Hos Bättre Nätter har vi gjort det hårda arbetet för dig, och med garanti för kvalitet och komfortkan vi erbjuda ett utmärkt, långtidshållbart sortiment av ställbara sängar i storleken 120x200. Våra ställbara sängar i 120x200 är byggda med fullt fokus på sängarnas kvalitet och din komfort, och vi är stolta över att kunna erbjuda dig en sund och komfortabel ställbar säng, som vi vill hålla på i många år. När du köper en ställbar säng är det viktigt att vara uppmärksam på, att det är ett mekaniskt element samt en motor i din nya säng. Hos Bättre Nätter är vi experter inom sängar, inte mekanik, och därför har vi allierat oss med danska Linak, som producerar motorer och mekanik till samtliga av våra ställbara sängar 120x200. Vårt samarbete med Linak är en garanti för god kvalitet.

Erfarenhet och kvalitet är den gemensamma nämnaren

Hos Bättre Nätter tar vi ära i att kunna erbjuda ställbara sängar till var och ett behov och var liggställning. Därför är vi också stolta över, att kunna erbjuda vårt breda sortiment av ställbara sängar i storleken 120x200. Vi är glada för, att kunna erbjuda lyxsängar i alla storlekar. Vi för både danska ställbara sängar, som är resultatet av utmärkt danskt hantverk och expertis inom fältet, samt belgiska ställbara sängar av det traditionsrika och internationellt kända märket Velda.

Det du ska vara uppmärksam på, när du väljer ställbar säng i storleken 120x200, är först och främst vilka fjädrar som är i madrassen. Fastheten av madrassen avgörs av fjädrarna, och därför ber vi dig skilja mellan våra pocket- och multipocketfjädrar. Pocketfjädrar rekommenderar vi till alla med en vikt under 95 kg, medan vi rekommenderar multipocketfjädrar till alla med en vikt över 95 kg. du kan läsa mer om fastheten under var enkel madrass.

Om du har frågor gällande våra ställbara sängar i storleken 120x200, så är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss, antingen på chatten, över telefonen eller på vår mailadress kontakt@battrenatter.se.