Sängramar 180x200

Sängramar 180x200
View as Grid List

4 Varor

per page
 1. Messina Vit Tall
  Messina Vit Tall - 180x200 cm.

  As low as 8 899,00 kr

  Leveranstid 12-24 vardagar
 2. Messina Oljad Tall
  Messina Oljad Tall - 180x200 cm.

  As low as 8 999,00 kr

  Leveranstid 12-24 vardagar
 3. Karlsson - Bok
  Karlsson - Bok - 180x200 cm.

  As low as 9 999,00 kr

  Leveranstid 12-24 vardagar
 4. Messina Kärnved
  Rea 15%
  Messina Kärnved - 180x200 cm.

  As low as 10 999,00 kr Regular Price 12 999,00 kr

  Leveranstid 12-24 vardagar
View as Grid List

4 Varor

per page

Sängramar 180x200

Sängramar till dubbelsängar kan vara svåra att finna i hög kvalitet till ett förnuftigt pris. Därför har vi här på Bättre Nätter valt att hålla fokus på kvalitetslösningar, där vi säkrar ett pris som du är redo att betala. Vi har samlat ett brett urval av sängramar i olika träsorter, där långt de flesta modeller kommer med möjligheten för förvaring – sängramar i massivt trä till bra priser. Speciellt vår Messina serie har uppnått en stor popularitet i städer där det oftast är mindre lägenheter, och man därmed har problem med att ha nog med förvaringsplats i hemmet. I sådana situationer är en av våra sängramar med förvaring i form av lådor idealt.

Utöver att ha flera modeller, så har vi också serierna med olika träsorter – det är en väldigt avgörande faktor i förhållande till pris. Exempelvis är kärnved och ek de två mest exklusiva träsorter. När du väljer en sängram, så ska du ha fokus på vad som skulle passa bäst in i ditt hem, de många möjligheterna gör att det finns något för varje smak – medan den praktiska aspekten i Messina serien är genomgående oavsett trä sort.

Det är också värt att notera att alla våra sängramar är från Skandinavien, den största delen av modellerna är från Danmark medan vi också har några från Sverige. De danska modellerna produceras också oftast i svenskt trä.

Levereringen av våra sängramar sker med en fraktman – och i de flesta fallen med GLS. När du beställer en modell, så hämtar vi den hem från producenten. När vi får sängen in på vårt lager, så ringer vår fraktman till dig och avtalar när det skulle passa dig att motta sängen.

När du köper en sängram, så kan det ofta vara en bra idé att köpa en madrass till sängen i samma veva. Här har vi speciellt många resårmadrasser som är att föredra. När du lägger lameller i din sängram, så är dessa botten av sängen och du kan lätt placera en resårmadrass istället för ramsängar, att ramsängarna har en träram inbyggt gör så att de istället kan stå på egen hand – de är alltså inte byggda till att läggas i en sängram som är fallet med resårmadrasserna. Det kan dock användas ramsängar, men då måste man vara säker på att ramsängen inte är bredare än det får vara.

Sov Grönt med Trä sängram + Naturlatex madrass

Vill du vara säker på att få den naturligaste sömnen? Vi har möjlighet att erbjuda dig en säng som är bärkraftig och av endast naturprodukter. Genom att välja en av våra sängramar som är framställd i FSC certifierat trä (Messina och Jabo) och kombinerar den med vår latex madrass (Mayan Green) som är 100 % co2 neutral och framställd i 100 % naturligt latex så får du alltså en säng direkt från naturen.

Själva överdraget på Mayan Green är också av Tencel typen där det är väldigt fint sågspån som är använt till att göra tyget. Det betyder att du får en grön madrass – i äkta eko-stil, där latexen är importerad från Sydamerika (Guatemala).