Sängramar

Sängramar
View as Grid List

7 Varor

per page
 1. Messina Vit Tall
  Messina Vit Tall - 180x200 cm.

  As low as 8 899,00 kr

  Leveranstid 24-36 vardagar
 2. Messina Vit Tall
  Messina Vit Tall - 160x200 cm.

  As low as 8 899,00 kr

  Leveranstid 24-36 vardagar
 3. Messina Oljad Tall
  Messina Oljad Tall - 160x200 cm.

  As low as 8 998,00 kr

  Leveranstid 24-36 vardagar
 4. Messina Oljad Tall
  Messina Oljad Tall - 180x200 cm.

  As low as 8 999,00 kr

  Leveranstid 24-36 vardagar
 5. Messina Kärnved
  Rea 15%
  Messina Kärnved - 160x200 cm.

  As low as 10 998,00 kr Tidigare pris 12 998,00 kr

  Leveranstid 24-36 vardagar
 6. Messina Kärnved
  Rea 15%
  Messina Kärnved - 180x200 cm.

  As low as 10 999,00 kr Tidigare pris 12 999,00 kr

  Leveranstid 24-36 vardagar
 7. Messina Kärnved
  Rea 15%
  Messina Kärnved - 180x210 cm.

  As low as 11 199,00 kr Tidigare pris 13 299,00 kr

  Leveranstid 24-36 vardagar
View as Grid List

7 Varor

per page

Sängramar

Hos Bättre Nätter menar vi, att en sängram bör vara i massivt trä. Således vet du som kund, att du betalar för en produkt med en solid hållbarhet, lång levnadstid och ett snygg utseende. Här på Bättre Nätter är vi endast online, vi har sparat på att inte ha några fysiska butiker, och istället så har vi investerat extremt mycket i kvaliteten. Därför har vi endast sängramar i massivt trä, vilket betyder, att våra kunder får den bästa nattsömnen på marknaden i sunda och naturliga ramar.

En sängram i massivt trä pryder varje sovrum. Trä ett fint naturmaterial, och våra sängramar är behandlade med den största omsorg och omtanke. Solid bearbetning ger träet en snygg finish, och vi är stolta över att kunna erbjuda bra hantverk till våra kunder.

Här på Bättre Nätter har vi ett brett urval av sängramar, vilket ger dig som kund möjlighet för att finna en sängram som passar just din smak. Vare sig du än ska använda sängramen i massiv kärnved, tall eller ek, så har vi ett brett urval. Vi säljer sängramar med förvaringsmöjligheter så som MESSINA, som kombinerar funktionalitet och snygg design. Vårt sortiment består av produkter, som alla är producerade av danska leverantörer. Vi har valt just danska leverantörer, för att vi önskar en skandinavisk design, öppenhet när det gäller produktionen samt en hög kvalitet på våra ramar.

Madrasser

Våra sängramar är den ultimata inramningen av dina madrasser. Du kan fullständigt själv bestämma vilken typ av madrass som du vill installera i din sängram. Du ska överväga vilken typ av madrass, som passar in på dina preferenser och sömnbehov. Du kan både se och läsa mer om våra madrasser här på sidan. Vi har ett brett urval av både resårmadrasser, ramsängar och skummadrasser. Du kan fritt välja vilken madrass du gärna vill ha i din sängram. Vi erbjuder ett brett sortiment av madrasser för detta ändamål. Om du köper din madrass hos oss, så rekommenderar vi särskilt vår BN 300 Latex eller våra Airpur Senses-madrasser. Dessa madrasser är producerade med ett utvecklat komfortskikt, som gör att du inte nödvändigtvis behöver en bäddmadrass. Här är det talan om två madrasser av mycket bra kvalitet, producerade med fokus på komfort och sund liggställning. Sängramar är mer än en snyggt utseende och hög komfort. Många av våra modeller har dessutom medföljande lådor under sängen. En sängram kan anpassas efter dina personliga preferenser, och är inte bara en säng, men en funktionell möbel. Detta är något vi endast kan rekommendera.

Tillbehör

Här hos Bättre Nätter har vi beslutat att ha ett ökat fokus på helhetslösningar, för att säkra en full tillfredsställelse hos våra kunder. Därför har vi valt att sälja tillhörande sängbord till de flesta av våra sängramar. Dessa sängbord är producerade speciellt för varje sängram, så att du får en enhetlig design. Skulle du ha några frågor om de extra tillbehören eller liknande, så är du välkommen att skriva till oss i chatten.

Efter en rad av år där sängramar har varit på väg från marknaden i landet, så ser vi här på Bättre Nätter som en spännande marknad i att sälja de klassiska sängramarna i massivt trä. Du får en produkt som håller i många år framöver, och som samtidigt har en del anpassningsmöjligheter i förhållande till trä sort samt extrautrustning. Vårt mål är att ge dig bättre nätter och våra sängramar kommer utan tvivel hjälpa dig en bra bit på vägen.

Underhåll

Trä är ett levande naturmaterial och möbler producerade i massivt trä kommer alltid vara unika. Det är därför viktigt att träet hanteras på rätt sätt. Här på Bättre Nätter rekommenderar vi, att du i den dagliga rengöringen av sängramen använder en torr eller urvriden trasa i rent vatten. Se till så att ramen blir avtorkad. Våra lackerade sängramar tål såpa och mildare rengöringsmedel – men det är fortfarande viktigt att ramen inte är blöt efter rengöring.

Har du frågor om våra sängramar, tillbehören eller våra madrasser, så är du mer än välkommen att kontakta oss. Det kan du göra i chatten, över telefonen eller på vår mailadress kontakt@battrenatter.se. Vi är alltid redo för att hjälpa dig med att förbättra din nattsömn!