Sängar 180x200

View as Grid List

6 Varor

per page
 1. Jupiter Wood
  Jupiter Wood - 180x200 cm.

  As low as 12 990,00 kr

  Leveranstid 12-24 vardagar
 2. Atlas Wood - Antracit
  SE - Kampagne
  Atlas Wood - Antracit - 180x200 cm.

  As low as 12 990,00 kr

  Leveranstid 12-20 vardagar
 3. Jupiter
  Jupiter - 180x200 cm.

  As low as 12 990,00 kr

  Leveranstid 12-24 vardagar
 4. Senses Lux
  SE - Kampagne
  Rea 35%
  Senses Lux - 180x200 cm.

  As low as 12 995,00 kr Regular Price 19 995,00 kr

  Leveranstid 12-24 vardagar
 5. Venus
  Venus - 180x200 cm.

  As low as 19 995,00 kr

  Leveranstid 12-24 vardagar
 6. Senses Mayan
  Senses Mayan - 180x200 cm.

  As low as 20 995,00 kr

  Leveranstid 12-24 vardagar
View as Grid List

6 Varor

per page

Sängar 180x200

Ska du ha en ny dubbelsäng? Hos Bättre Nätter har vi samlat ett brett urval av dubbelsängar av hög kvalitet. Först och främst har vi försäkrat oss att alla våra modeller är av en hög kvalitet som vi kan stå för, både i förhållande till hållbarhet och komfort. Av denna anledning så finner du därför bara modeller med dubbla fjäderskikt, och antingen med pocketfjädrar eller multipocketfjädrar i det översta skiktet som är det väsentligaste för din komfort.

Vi har sängar i många olika storlekar, men gemensamt för de alla i denna kategori, är att de ingår i vårt Boxsleep-koncept. Boxsleep är ett nytt koncept som vi hos Bättre Nätter har utvecklat, för att vi gärna vill göra det enkelt, överskådligt och tryggt att köpa säng online. Själva uppbyggnaden av vårt Boxsleep-koncept går ur på, att du mottar en säng, som är klar att sovas i med detsamma. Du ska endast montera på ben, och så är dina nya dubbelsäng klar för användning.

Det är ofta som så, att en resårmadrass och en ramsäng inom samma serie kommer ha mycket små prisskillnader. Detta trots att, du vid köp av en resårmadrass också ska investera i en medföljande sängram. En resårmadrass kan nämligen inte stå ensam, men det kan en ramsäng. Ramsängen består nämligen av en madrass som är inramad i en solid träram, och därför är det helt klart den enklaste och mest praktiska lösningen.

Vilken bäddmadrass till dubbelsängen?

Vilken bäddmadrass som du bör välja till din dubbelsäng beror fullständigt på dig som person. Hos Bättre Nätter har vi valt att fokusera på hög kvalitet. Därför kan du välja mellan en bäddmadrass av Latex och en av Memory Foam. Memory Foam är ett skum, som låter dig sjunka ner där du är som varmast. Det är typiskt där du är som varmast som du har mest behov för avlastning, och detta är en fördel med Memory Foam. Det är dock som så, att Memory Foam-bäddmadrasser har en tendens till att bli väldigt varma, just för att de använder sig av din kroppsvärme. Detta kan betraktas som en nackdel.

Detta är något som du då kan undgå med en bäddmadrass av Latex, som ventilerar istället för att hålla på din kroppsvärme. Latex är ett elastiskt material, och det betyder att madrassen trycker tillbaka, där du väger som mest. Dina tryckpunkter avlastas på detta vis, och det garanterar dig en sund nattsömn. Latex-bäddmadrassen har våra varmaste rekommendationer.

Om du har frågor gällande vårt urval av dubbelsängar i storleken 180x200, om valet av bäddmadrass eller om några av våra andra produkter, så är du naturligtvis med är välkommen att kontakta oss. Våra kompetenta medarbetare är alltid klara till hjälpa dig, antingen på chatten, över telefonen eller på vår mailadress kontakt@battrenatter.se.