Sängar 160x200

View as Grid List

4 Varor

per page
 1. Ideel Harmoni
  Ideel Harmoni - 160x200 cm.

  As low as 12 990,00 kr

 2. Jupiter
  Jupiter - 160x200 cm.

  As low as 12 990,00 kr

  Leveranstid 12-20 vardagar
 3. Senses Lux
  Senses Lux - 160x200 cm.

  As low as 19 995,00 kr

  Leveranstid 16-26 vardagar
 4. Venus
  Venus - 160x200 cm.

  As low as 19 995,00 kr

  Leveranstid 12-20 vardagar
View as Grid List

4 Varor

per page

Sängar 160x200

Sängar 160x200 är väldigt populära som dubbelsängar som inte tar upp allt för mycket plats i sovrummet, och hos Bättre Nätter har vi ett brett urval av sängar i storleken 160x200 cm. Om du är på utkik efter en helt vanlig säng, så är det i denna kategori, som du finner vad du söker. Här finns våra Boxsleep-modeller, som ger dig ett samlat sängpaket till fördelaktiga priser.

Fördelen med Boxsleep-sängarna är, att du här får ramsängar med en tillhörande bäddmadrass. Boxsleep är ett koncept som vi hos Bättre Nätter har utvecklat, just för att vi gärna vill göra det enkelt, överskådligt och tryggt att köpa säng online. Ofta är det som så, att en resårmadrass och en ramsäng i samma serie kommer ha små prisskillnader. Då en resårmadrass inte kan stå ensam och ska ha en självständig sängram för att fungera, så är det billigast för dig att köpa en ramsäng med en medföljande bäddmadrass. Våra ramsängar består av en madrass inkapslad i en träram, och det behövs endast monteras på ben på denna för att du ska kunna sova i sängen. Detta är den enklaste och billigaste lösningen, och därför rekommenderar vi den.

En ramsäng är den välkända madrassuppbyggningen, där du har en träram, som gör att det är möjligt att montera på ben direkt på sängen. Detta är både praktiskt och enkelt, och samtidigt är själva komforten du får med en sådan lösning utmärkt. Hos Bättre Nätter har vi valt att endast ha modeller med dubbelt fjäderskikt, där översta skiktet är antingen med pocket-eller multipocketfjädrar. Detta är två av de bästa fjädertyper du kan få, och det garanterar dig en utmärkt komfort i din 160x200 säng.

Val av bäddmadrass

När du köper en säng hos oss, så har du, utöver ramsängen, också möjlighet att välja antingen en bäddmadrass av Memory Foam eller en bäddmadrass av Latex. De två varianterna påminner om varandra på några punkter, men är ändå helt olika. Rent konkret, så är Memory Foam ett material som använder din kroppsvärme för att forma sig. Skummet i madrassen formar sig efter din kroppstemperatur, och fördelen är, att du får stöd precis där du behöver det. Just för att skummet använder din kroppsvärme för att forma sig, så avger madrassen heller inte din värme. Det betyder, att det lätt kan bli varmt att ligga på en Memory Foam bäddmadrass.

Detta problem undgår du med den bäddmadrass av Latex, som inte tar emot din kroppsvärme på samma vis. Latex är ett elastiskt material, som trycker tillbaka när du lägger din vikt på madrassen. Du får mest stöd, där du väger som mest. Just därför är våra latex-bäddmadrasser väldigt populära, och de kommer med våra varmaste rekommendationer.

Om du har frågor om våra sängar i 160x200 centimeter, eller om några av våra andra produkter, så kan du alltid kontakta oss– skriv i chatten, ring eller skicka ett mail till oss på kontakt@battrenatter.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig!