• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Kontinentalsäng 200x200

Shopping Options

Kategori

There are no products matching the selection.

Kontinentalsäng 200x200

 

Hos Bättre Nätter har vi valt att ge dig möjligheten att kunna beställa en extra stor säng. Vanligtvis är en dubbelsäng 180x200 centimeter, men med våra kontinentalsängar i 200x200 får alltså extra bredd, så det blir rikligt med plats att röra sig på.

Uppbyggnaden i denna typ av säng är samma som i den klassiska kontinentalsängen, och därför har du naturligtvis två ramsängar i botten, med en stor resårmadrass placerad ovanpå. Just ramsängarna och resårmadrassen tillsammans ger dig den oöverträffliga komfort som folk förknippar med kontinentalsängar. Kombinationen ger dig en djupare komfort, samt det speciella, väldesignade utseendet, som helt klart har varit en av grunderna till den stora populariteten bland kontinentalsängarna. En annan fördel är höjden som de tre madraskikten ger, vilket gör att du kliver ur sängen och inte upp ur sängen. Det kan låta som en liten detalj men hos Bättre Nätter tror vi på, att det är omsorg av de små grundläggande detaljerna, som gör stor skillnad för dig och din nattsömn.

Våra kontinentalsängar är kvalitetshantverk som utstrålar ro, vila och god plats. Detta är gäller särskilt fallet med storleken 200x200, där det är otroligt bra med utrymme. 200x200 lämpar sig perfekt till sömnmedvetna par, som önskar lyx i vardagen. Hos Bättre Nätter vill vi gärna, att du sover gott i många år framöver. Därför rekommenderar vi också att man alltid använder en bäddmadrass till sin säng, då det kan förlänga en sängs levnadstid med många år. När du köper en kontinentalsäng hos oss, så ger vi dig en bäddmadrass med på köpet. Du kan välja mellan två olika modeller. Vilken är den rätta för dig?

Vilken bäddmadrass ska man välja?

Du kan välja mellan två typer av bäddmadrasser vid köp av en kontinentalsäng hos oss. Den ena har en kärna av Memory Foam, den andra av Latex. De två typerna av kärnor ger båda utmärkt komfort, med avviker fortfarande en hel del ifrån varandra. Memory Foam är ett skum som anpassar sig efter kroppstemperaturen. Madrassen använder din kroppsvärme för att forma sig och låter dig sjunka ner. På så vis avlastas du precis där du har störst behov för det, och detta är Memory Foam-madrassens viktigaste egenskap. Det bör dock nämnas, att Memory Foam har en tendens till att bli väldigt varm. Madrassen använder din kroppsvärme till att forma sig, och den kan därför inte avleda din kroppsvärme under natten.

Latex-bäddmadrassen har inte detta problem, och den kommer då även med våra varmaste rekommendationer. Latex är ett elastiskt material, som trycker tillbaka och ger stöd som baseras på den vikt som placeras på materialet. Elasticiteten fungerar på det viset att, ju större press som läggs på latexkärnan, desto mer kommer den att trycka tillbaka och ge stöd. Det betyder, att dina tryckpunkter avlastas och du kan sova lugnt utan störningar under hela natten.

Om du har frågor om vårt urval av kontinentalsängar i storlek 200x200, så är du naturligtvis mer än välkommen att kontakta oss. Du kan kontakta oss antingen direkt på chatten, över telefonen eller på vår mailadress kontakt@battrenatter.se