Resårmadrass 90x200

Resårmadrass 90x200
View as Grid List

6 Varor

per page
 1. Signatur
  Rea 37%
  Signatur - 90x200 cm.

  As low as 4 999,00 kr Regular Price 7 999,00 kr

  Leveranstid 12-20 vardagar
 2. BN HR
  BN HR - 90x200 cm.

  As low as 7 099,00 kr

  Leveranstid 24-32 vardagar
 3. Venus
  Venus - 90x200 cm.

  As low as 7 999,00 kr

  Leveranstid 12-20 vardagar
 4. BN Latex
  BN Latex - 90x200 cm.

  As low as 7 999,00 kr

  Leveranstid 16-26 vardagar
 5. Airpur Senses
  Airpur Senses - 90x200 cm.

  As low as 8 999,00 kr

  Leveranstid 12-20 vardagar
 6. Airpur Fresh
  Airpur Fresh - 90x200 cm.

  As low as 12 199,00 kr

  Leveranstid 24-32 vardagar
View as Grid List

6 Varor

per page

Resårmadrass 90x200

Välkommen till Bättre Nätters urval av resårmadrasser. En resårmadrass i storleken 90x200 är ett idealt val för dig som ska ha en vändbar madrass du kan använda i en sängram, hemma eller någon annanstans. Våra madrasser är av högsta kvalitet och till marknadens lägsta priser. Om du jämför våra priser på resårmadrasser med de priser du finner på andra ställen, så kommer du upptäcka att prisnivån här är väldigt låg – våra priser är dessutom alltid inklusive frakt, hel vägen hem till dig. Hos Bättre Nätter är vi endast onlinebaserade, vilket betyder att vi inte har några fysiska butiker. Vi har sparat på att inte ha dem, och kan på så vis istället erbjuda våra resårmadrasser och våra andra produkter till landets absolut bästa priser.

En enkelsäng är typiskt 90x200 centimeter. Denna storlek på resårmadrass passar alltså perfekt till dig, som önskar en enkelsäng antingen till dig själv, till gäst- eller barnrummet. I motsättning till en ramsäng, så kan man inte montera ben på en resårmadrass – resårmadrassen kan istället enkelt och praktiskt placeras i en sängram, vilket ger sängen en snygg finish. Om du inte helt har bestämt dig vilken storlek du vill ha, så har du fördelen att kunna se närmare på de olika möjligheterna av att köpa en resårmadrass ur vårt samlade urval.

Resårmadrasser kan som nämnt inte stå på egna ben som en ramsäng, då det inte finns någon ram omkrin fjädrarna på madrassen. Istället så är resårmadrassen en flexibel madrass med en utmärkt komfort. Fjädrarna i våra resårmadrasser är alltid antingen pocketfjädrar eller multipocketfjädrar. Båda varianter är definitivt i den högsta delen av kvalitetsskalan, och du får alltså många fjädrar som reagerar individuellt på det tryck som läggs på dem. Fjädrarna anpassar sig efter din vikt och liggställning, och ser till så att du får en sund, korrekt och behaglig liggställning under hela natten. Multipocketfjädrar är inte bättre än pocketfjädrar, detta är bara ett uttryck för antalet fjädrar i madrassen. Multipocketfjädrar betyder att det är fler fjädrar än pocket, vilket ger en fastare madrass – vad som är bäst för dig beror på din vikt. Vi har gjort en bild som beskriver detta. Denna kan du se här nedanför:

Som ett gott komplement till resårmadrassen så kan du välja en av våra många läckra bäddmadrasser i storleken 90x200, som passar bra till resårmadrassen. Vi rekommenderar verkligen, att du passar på att investera i en bäddmadrass när du köper en resårmadrass. Detta kommer först och främst att förlänga levnadstiden på din resårmadrass, och dessutom så kommer det att öka din komfort avsevärt. Resårmadrassens fjädrar försäkrar bärkraft och om du lägger till en bäddmadrass, så kommer denna att avlasta dina tryckpunkter och samarbeta med fjädrarna i resårmadrassen. Med en bäddmadrass ovanpå din resårmadrass får du både en sund och ytterst behaglig liggställning. Detta är något som vi naturligtvis rekommenderar.

Vi hoppas att du finner det du behöver. Om du har frågor eller kommentarer, så är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss i chatten.