• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Resårmadrass 80x200

Shopping Options

Kategori
Fasthets vägledning
 1. Över 95 kilo (6)
 2. 75-95 kilo (6)
 3. Under 75 kilo (4)
Pris
 1.  
  kr4998
  kr11899
Fjädrar
 1. Vertex (2)
 2. Pocket (7)
 3. Multipocket (2)

10 Item(s)
10 Item(s)

Resårmadrass 80x200

Finn din nästa resårmadrass i 80x200 centimeter hos Bättre Nätter. Vi har ett starkt urval av madrasser i högsta kvalitet till fasta låga priser. Om du jämför med priserna på andra ställen, där du kan få resårmadrasser, så kommer du att upptäcka att vår prisnivå här är ganska låg – och att våra priser är då dessutom alltid inklusive frakt, ända hem till dig. Vi är onlinebaserade och har inga fysiska butiker. Dem har vi sparat på med att inte ha dem, så att vi istället kan erbjuda våra resårmadrasser och andra produkter till landets bästa pris.

En enkelsäng är normalt 90x200 centimeter, men i en del sängar är det 80x200 som används som resårmadrasser – antingen ensam, eller där de ligger två tillsammans och bildar en dubbelsäng i 160x200. En resårmadrass i storleken 80x200 passar därför som bäst om du redan har en sängram, och bara behöver den perfekta madrassen.  Om du inte är säker på vilken storlek du ska ha, så kan du som fördel se närmare på möjligheterna av att köpa en resårmadrass ur vårt samlade urval.

I en resårmadrass är allt fokus lagt på användarens komfort. Resårmadrassen kan inte stå på egna ben som en ramsäng. Därmed placeras den enkelt och praktiskt i en sängram, och med den rätta resårmadrassen, så garanterar vi gärna dig att du har en utmärkt nattsömn som väntar dig.  Våra resårmadrasser är alla utrustade med antingen pocketfjädrar eller multipocketfjädrar. Fjädrarna är av den högsta kvaliteten, och reagerar alla individuellt på din vikt och liggställning. Multipocketfjädrar är inte bättre än pocketfjädrar, de ser bara till att madrassen blir fastare, så att resårmadrassen kan anpassas efter användarens vikt. 

När du köper en ny resårmadrass, så vill vi gärna rekommendera dig att även välja en ny bäddmadrass. Detta kommer förlänga levnadstiden på din resårmadrass, och kommer dessutom öka din komfort avsevärt. Resårmadrassens fjädrar försäkrar bärkraft, som ger dig en sund, korrekt och behaglig liggställning under hela natten. Om du lägger till en bäddmadrass, så kommer denna avlasta dina tryckpunkter och arbeta tillsammans med fjädrarna i resårmadrassen. Med en bäddmadrass ovanpå resårmadrassen så kommer du få en sund och ytterst behaglig liggställning. Detta är något som vi endast kan rekommendera.

Vi hoppas att du finner det du söker. Om du har frågor så är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss i chatten när som helst. Lycka till!