Resårmadrass 140x200

Resårmadrass 140x200
View as Grid List

3 Varor

per page
 1. BN Latex
  SE - Kampagne
  Rea 42%
  BN Latex - 140x200 cm.

  As low as 5 990,00 kr Tidigare pris 10 490,00 kr

  Leveranstid 12-20 vardagar
 2. Senses - Ljusgrå
  Senses - Ljusgrå - 140x200 cm.

  As low as 10 490,00 kr

  Leveranstid 8-15 vardagar
 3. Venus
  Venus - 140x200 cm.

  As low as 10 490,00 kr

  Leveranstid 8-15 vardagar
View as Grid List

3 Varor

per page

Resårmadrass 140x200

Vi har ett stort urval av resårmadrasser i storleken 140x200 centimeter. Gemensamt för madrasserna är, att de alla är av hög kvalitet och samtidigt kan fås till Sveriges absolut bästa pris. Vi har valt att endast ha resårmadrasser av hög standard i vårt sortiment, så att du kan vara säker på att du får den utmärkta nattsömnen som du förtjänar. Bättre Nätter är en onlinebaserad verksamhet och vi har sparat genom att inte ha några fysiska butiker. När vi sparar, så gör våra kunder naturligtvis det också. Det betyder, att alla våra resårmadrasser och andra produkter kan fås till ett pris, som är väsentligt lägre än vad du får hos andra återförsäljare. Detta är något vi är stolta över att kunna erbjuda.

En resårmadrass i storleken 140x200 kategoriseras som en liten dubbelsäng. Det betyder, att den är passande till ett par eller till dem som önskar sig en lite större säng till sig själv. En resårmadrass i storleken 140x200 tar inte upp mycket plats i mindre lägenheter och rum, men har fortfarande en storlek som gör att den passar för par att sova i. Om du inte är säker på vilken storlek som du ska ha din resårmadrass i så kan du enkelt se dig lite omkring i vårt urval innan du tar ett beslut.

Våra resårmadrasser är utrustade med moderna kvalitetspocketfjädrar. Dessa fjädrar är bland de bästa på marknaden – bland annat för att de har en speciell förmåga för att kunna anpassa sig efter din vikt och liggställning. Din vikt är med till att avgöra, hur fasta fjädrarna ska vara. Om du väger under 60 kilo så rekommenderar vi en medium fasthet. Väger du mellan 60 och 90 kilo, så kommer en fast fasthet passa bäst till dig. Om du väger över 90 kilo så rekommenderar vi en xtra fast madrass.

Resårmadrasser har inte en integrerad träram på samma sätt som ramsängar har, och det betyder att du inte kan skruva på ben på en resårmadrass. Det är därför nödvändigt med en sängram eller en lamellbotten, som kan hålla resårmadrassen på plats och skilja den från golvet. En stor fördel med att ha en sängram är att din resårmadrass ventileras, vilket försäkrar en lång levnadstid.

Vi rekommenderar dessutom, att du också skaffar dig en bäddmadrass när du köper en resårmadrass. En bäddmadrass kommer förlänga levnadstiden på din resårmadrass då fjädrarna blir mindre ansträngda och utöver detta så kommer din komfort också ökas väsentligt. Fjädrarna i resårmadrassen försäkrar bärkraft, och om du lägger till en bäddmadrass till detta så kommer dina tryckpunkter att avlastas av bäddmadrassen, medan resårmadrassen försäkrar dig en sund, behaglig och korrekt liggställning.