• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Resårmadrass 140x200

Shopping Options

Kategori
Fasthets vägledning
 1. Över 95 kilo (5)
 2. 75-95 kilo (6)
 3. Under 75 kilo (4)
Pris
 1.  
  kr6999
  kr15499
Fjädrar
 1. Vertex (2)
 2. Pocket (7)
 3. Multipocket (2)

10 Item(s)
10 Item(s)

Resårmadrass 140x200 

Vi har ett stort urval av resårmadrasser I storleken 140x200 centimeter. Gemensamt för madrasserna är, att de alla är av hög kvalitet och samtidigt kan fås till landets absolut bästa pris. Vi har valt att endast ha resårmadrasser av hög standard i vårt sortiment, så att du kan vara säker på att du får den utmärkta sömnen som du förtjänar, när du handlar hos oss. Bättre Nätter är en onlinebaserad verksamhet, och vi har sparat på att inte ha några fysiska butiker. När vi sparar, så gör våra kunder naturligtvis det också. Det betyder, att våra resårmadrasser och andra produkter alla kan fås till ett pris som är väsentligt lägre, än vad du får hos andra återförsäljare. Detta är vi stolta över att kunna erbjuda.

En resårmadrass i storleken 140x200 kategoriseras som en liten dubbelsäng. Det betyder, att den är lämpad för par eller till de som önskar en större säng  till dem själva. En resårmadrass i storleken 140x200 tar inte upp mycket plats i mindre lägenheter och rum, men har dock så pass storlek att den passar för par att sova i. Om du inte är säker på, vilken storlek resårmadrassen ska ha, så har du fördelen att kunna se dig omkring i vårt samlade urval, innan du tar ett beslut.

Våra resårmadrasser är utrustade med antingen pocket- eller multipocketfjädrar. Desa fjädrar är definitivt bland de bästa på marknaden, bland annat för att de har en speciellt förmåga att kunna anpassa sig efter din vikt och liggställning. Det ska nämnas, att multipocketfjädrar inte är bättre än pocketfjädrar, även om  det kanske kan låta som det. Det är fler fjädrar per m2 i en madrass med multipocketfjädrar. Det är som sådan, att en tyngre person naturligtvis kommer sjunka längre ner u madrassen än en lättare person. Därför är det också behov för fler fjädrar att fördela vikten på, för att kunna uppnå den optimala fastheten. Multipocketfjädrar är alltså inte ´bättre´, och om du väger mindre än 95 kg så kommer vanliga pocketfjädrar vara att föredra.

Resårmadrasser har inte en integrerad träram på samma sätt som ramsängar har, och det betyder att du inte kan skruva på ben på en resårmadrass. Det är därför nödvändigt med en sängram eller en lamellbotten, som kan hålla resårmadrassen på plats och skilja den från golvet. En stor fördel med att ha en sängram är, att din resårmadrass både ventileras och luftas, vilket garanterar en lång levnadstid. Vi har ett brett urval av snygga sängramar, som du kan se här på sidan.

Vi rekommenderar dessutom, att man passar på och skaffar en bäddmadrass när man köper en resårmadrass. En bäddmadrass kommer förlänga levnadstiden på din resårmadrass då fjädrarna ansträngs mindre, och utöver det så kommer även din komfort att bli väsentligt bättre. Fjädrarna i resårmadrassen garanterar bärkraft, och om du adderar en bäddmadrass till denna ekvation, så kommer dina tryckpunkter avlastas av bäddmadrassen medan resårmadrassen kommer säkra dig en sund, behaglig och korrekt liggställning.