Recast Valnöt - Soft Pacific Pearl

9 654,00 kr

As low as 9 654,00 kr

Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Recast Valnöt Bäddsoffa från danska Innovation
 • Hög kvalitet och genomgående stilren design
 • Möjlighet för förvaring av täcke och kudde
 • Pocketfjädrar ger bättre komfort och stöd

Färg

Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Bäddsoffan Recast Valnöt är i de flesta aspekter väldigt lik vår vanliga Recast. Det som lagts till på Recast Valnöt är dess stilfulla armstöd i valnöt, därav dess namn. Dessa armstöd är inte bara en adderad fröjd för ögat, men dessutom en aspekt som kan förbättra komforten. Detta då det ger dig möjligheten till att avlasta armen medan du sitter.

Recast Valnöt är en dansk designad bäddsoffa av hög kvalitet. Här på Bättre Nätter strävar vi efter att leverera bäddsoffor, som inte bara är hälften säng och hälften soffa, utan däremot båda delar till fullo. Därför har vi installerat pocketfjädrar i Recast Valnöt, samma fjädrar som du finner i våra sängar. Det betyder, att Recast Valnöt är komfortabel när du ska sova och behaglig och stilfull när du vill sitta.

Recast Valnöt är den ultimata och funktionella möbeln. Pocketfjädrarna anpassar sig efter din vikt och liggställning, och ser till så att du får en sund och behaglig liggställning hela natten. Det är enkelt, snabbt och praktiskt att fälla ut sängen och fälla ihop den igen, och med Recast Valnöt är du garanterad optimalt utnyttjande av din plats, utan att någonsin behöva kompromissa med kvaliteten på din sömn.

Recast Valnöt är en dubbelsäng i storleken 140x200, vilket betyder att man enkelt kan sova två. Bäddsoffan passar särskilt bra till gästrummet men också till vardagsrummet eller barnens rum. Det finns många möjligheter med en Recast Valnöt bäddsoffa. Hos Bättre Nätter lovar vi dig att leverera en väldesignad och långtidshållbar möbel av exceptionell kvalitet – så är det upp till dig att besluta, hur du vill använda bäddsoffan.  

Dansk design

Recast Valnöt är resultatet av dansk design. Bäddsoffan är skapad av Innovation, ett danskt företag baserat i Jylland, som sedan 1971 har levererat möbler av hög kvalitet. Grundligt hantverk och ett klart fokus på det estetiska har gjort Recast Valnöt till en succé hos våra kunder. Det förstår vi. Bäddsoffan är väldesignad, enkel och en fröjd för ögat.

Vi rekommenderar alltid, att man vi köp av bäddsoffa också investerar i en bäddmadrass. Största delen av bäddsoffor på marknaden är endast utrustade med en skumkärna som madrass. Här på Bättre Nätter önskar vi att förbättra din nattsömn, och därför är våra bäddsoffor som nämnt utrustade med en modernare madrass med pocketfjädrar. För den bästa möjliga komfort och nattsömn så rekommenderar vi alltid, att folk investerar i en bäddmadrass. Detta kommer förlänga levnadstiden på din bäddsoffa och öka din komfort avsevärt.

Nedanför kan du se Recast Valnöts specifikationer, både när den är utfälld och infälld. Dessutom så kan du se på videon, hur enkelt det är att använda sig av bäddsoffan.


 

Om du har frågor gällande Recast, bäddmadrasser eller annat, så är du naturligtvis välkommen att kontakta oss. Det kan du göra direkt på vår chatt, över telefonen eller på vår mailadress kontakt@battrenatter.se. 

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
Mer information
Leveranstid 16-26 vardagar
Kolli 2 st.
Höjd 63 cm (sitthöjd: 38 cm)
Dimensioner B: 140 cm, L: 200 cm, D: 96 cm, H: 63 cm
Funktioner Armstöd, Rygginställning
Säng storlek Dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 552 - Soft Pacific Pearl
Typ Bäddsoffor
Downloads till Recast Valnöt - Soft Pacific Pearl
Recast Valnød Samlemanual.pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.