Ramsäng Comfort - Specialmått

4 300,00 kr
Leveranstid 45-55 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Anpassa ramsängen efter dina behov.
 • Undgå att gå på kompromiss med kvaliteten.
 • Moderna pocketfjädrar som ger optimal komfort.
 • Individuellt stöd med imponerande sju komfortzoner.
 • Exklusivt möbeltyg med elegant kuvertsömnad.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Här på Bättre Nätter erbjuder vi att du enkelt och billigt kan köpa vår Ramsäng Comfort i specialmått, så att du har möjlighet för att få en madrass som passar helt perfekt till dig och de ramar du sover i. 

Överst på sidan kan du välja de mått som du önskar att få din nya ramsäng i. Därefter visas priset. Med dina egna mått får du en ramsäng som passar till din nuvarande bäddmadrass och resårmadrass, eller så har du möjlighet för att anpassa den till ett loft eller ett liknande rum i ditt hem. 

Ramsängen är dessutom utrustad med en estetisk kuvertsömnad som gör madrassen både stilfull att se på och behaglig att röra vid.

Dubbel fjädring ger bättre sömn

Ramsängen Comfort försäkrar dig en stöttande och återhämtande nattsömn. Comfort är nämligen uppbyggd av två fjäderskikt som på var sitt sätt arbetar så att du får en komfortabel och djup sömn natt efter natt.

Ramsängen består av mini-bonellfjädrar i botten och moderna pocketfjädrar ovanpå, som är omgivet av det elastiska skummet polyeter.

De solida och härdiga bonellfjädrarna arbetar tillsammans för att ge ett solitt fundament för den goda nattsömnen. De mer flexibla och komfortabla pocketfjädrarna är placerade ovanpå där alla fjädrar är uppdelade var för sig och insvetsade i små tygpåsar. Det betyder att du kommer uppleva ett differentierat och individuellt anpassat stöd, allt efter hur din liggställning är under natten.

Det dubbla fjäderskiktet, som du finner i ramsängen Comfort, är alltså en kvalitetsstämpel som ger dig en behaglig och sammanhängande nattsömn. Utöver detta är madrassens pocketfjädrar hållbarare än andra fjädertyper och det förlänger allt som allt madrassens levnadstid.

Sju komfortzoner som stöttar individuellt

Ramsängen Comfort består av sju imponerande komfortzoner. Komfortzoner är ett uttryck för att madrassen är indelad i olika fastheter som stöttar din kropp individuellt. De extra komfortzonerna försäkrar dig förbättrat stöd speciellt omkring nacke, skuldra, ländrygg- och höftregionen. 

Med de sju komfortzonerna och det dubbla fjäderskiktet i Comfort får du en komfortabel och återhämtande sömn hela natten, detta för att du slipper att vända och vrida på dig på grund av en madrass som ger fel stöd.

Ramsängen Comfort är med andra ord för dig som varken önskar att gå på kompromiss med komfort, kvalitet eller pris.

Specifikation av Ramsäng Comfort - Specialmått

 • Höjd Totalt: 28 cm.
 • Vikt 65 kg
Mer information
Höjd 28 cm.
Fjädrar Pocket
Garanti 5 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25mm Polyskum
Ram 8 cm massiv träram, 14 st. lameller
Leveranstid 45-55 vardagar

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.