Pulse by BN

4 198,00 kr
 • Bäddmadrass med en kärna av Pulse Latex.
 • Imponerande stöd och komfort.
 • Producerat med SonoCore-metoden.
 • Hög elasticitet och Rainforrest Alliance-certifierat.
 • Tencelöverdrag av framställda FSC-certifierade träfibrer.
Lägg till i önskelista
Leveranstid 13-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
60mm Pulse kärna
Tryckavlastande stöd
Magiskt mjuk varje natt
Gratis leverans
En bäddmadrass som skiljer sig från mängden

En bäddmadrass som skiljer sig från mängden

Ligger du inte riktigt så bra som du brukar men är ändå inte helt intresserad i att investera i en helt ny säng så kan en ny bäddmadrass vara rätt väg att gå. Särskilt denna Pulse bäddmadrass kan göra underverk för varje säng. Madrassen utmärker sig genom att vara extremt andningsbar, otroligt behaglig att ligga på samt helt antibakteriell. Med den antibakteriella egenskapen undviker du kvalster och andra snyltare i madrassen. Utan oönskade gäster i sängen så kan du med lugn och ro njuta av Pulse bäddmadrassens behagliga sällskap innan du långsamt glider in i en himmelsk sömn.

En revolutionerande bäddmadrass

Något av det helt speciella med denna bäddmadrass är sättet som den produceras på. Metoden kallas SonoCore och det är en produktionsform som efterlämnar det minsta möjliga energiavtrycket. Kort förklarat så blir latexen vulkaniserad med högfrekventa värmevågor istället för ånga som man använder vid en traditionell latexproduktion. Detta bidrar till att madrassen får en ensartad och andningsbar cellstruktur som ger en helt unik sovkomfort. Överdraget runt om madrassen är ett Tencelöverdrag. Det är ytterst miljövänligt och så försäkrar det bättre fuktavledning än bomull och polyester. Lägger man ihop kärnan och överdragets egenskaper så kommer du uppleva hur du i Pulse får en bäddmadrass av fantastisk kvalitet. Madrassen är så att säga din garanti för att du kan sova tryggt och sunt varje natt.
En revolutionerande bäddmadrass
Pulse latex – vår favorit

Pulse latex – vår favorit

Pulse latex skiljer sig markant från vanlig latex. Den är starkare, mer andningsbar och mer elastisk. Detta är möjligt på grund av produktionsmetoden SonoCore som ger latexen en mer ensartad struktur än normalt. Detta försäkrar en bäddmadrass i en fantastisk kvalitet som är utöver det vanliga.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Pulse

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Pulse. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

Specifikation av Pulse by BN

 • Storlek 120x200 cm.
Mer information
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 8 cm
Kärna Pulse Latex
Kärnhöjd 6 cm.
Typ Bäddmadrass 120x200
Tvättråd Upp till 60 °C

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.