JANUARIREA - SPARA UPP TILL 66 %

Prestige

 • Bäddmadrass med latexkärna.
 • 6 cm kärna - hög komfort och starkt stöd.
 • Avtagbart och tvättbart överdrag.
 • Densitet på 77kg/m3.
 • Rekommenderas till alla viktklasser.
Leveranstid 13-20 vardagar
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Ett val mot drömlandet

Ett val mot drömlandet

De rätta valen för sovrummet gör en stor skillnad. Prestige är ett sånt där val som du inte kommer att ångra. Här får du en bäddmadrass som bjuder på tillfredsställande komfort och därför vågar vi lova att Prestige ger dig en kärleksfull knuff mot drömlandet. Du kan tryggt lägga dig till rätta, sluta ögonen och se fram emot bättre nätter. När du vaknar kommer du högst sannolikt att vara frisk och välutvilad, för denna bäddmadrass kommer att spela en viktig roll för den goda sömnupplevelsen. Överdraget på madrassen heter Poakea. Poakea är skapat med fiber från gräsfamiljen Poaceae, som ger överdraget en hållbar profil samt en hög absorptionsförmåga.
Uppmärksamt stöd från första natten

Uppmärksamt stöd från första natten

Namnet Prestige betyder att du får en bäddmadrass med suverän kvalitet. Kärnan består av latex som ger optimalt stöd för alla viktklasser, kroppsformer och föredragna sovpositioner. Därför ska du inte oroa dig. Prestige är ett säkert val – även för dig. Latexen har en tjocklek på hela 60 mm, vilket gör den lite tjockare än vanliga bäddmadrasser i latex. Här kan du förvänta dig bra stöd, mycket elasticitet och optimal andningsförmåga – kort sagt, allt det du behöver i en bäddmadrass som ska göra skillnad både natt och dag.
En bäddmadrass som gör skillnad

En bäddmadrass som gör skillnad

Prestige ger ett extra lager komfort till din säng. Det understryks ännu mer av att denna bäddmadrass har en densitet på hela 77 kg/m3. Densitet är ett uttryck för det motstånd som din kropp möter när du lägger dig på madrassen. Resultatet är en bäddmadrass i en extra fast kvalitet som ser till att du får det stöd du behöver varje natt. Du kan med andra ord sluta ögonen ovanpå Prestige och hälsa den goda sömnen välkommen.

Ofta ställda frågor till Prestige

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Prestige. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
Svanenmärkt – för din hälsa

Svanenmärkt – för din hälsa

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. Denna bäddmadrass är nämligen Svanenmärkt. Hälsosam sömn gör skillnad varje dag, och därför ger Svanenmärkningen mening till både dig och oss.

Specifikation av Prestige

 • Storlek
  Storlek 80x200 cm.
 • Vikt
  Vikt 9 kg
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 7 cm.
Kärna Latex
Kärnhöjd 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Typ Bäddmadrass 80x200
Tvättråd Upp till 60 °C

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur