Prestige

2 498,00 kr
 • Bäddmadrass med latexkärna.
 • 6 cm kärna - hög komfort och starkt stöd.
 • Avtagbart och tvättbart överdrag.
 • Densitet på 77kg/m3.
 • Rekommenderas till alla viktklasser.
Lägg till i önskelista
Leveranstid 17-25 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
Inkl. 60mm Latex topmadras
Svanenmärkt
Allergivänlig & Antibakteriell
Gratis leverans

Ett val mot drömmarnas land

De rätta valen till sovrummet gör en stor skillnad. Och Prestige är ett av de val som du inte ångrar. Här får du en bäddmadrass som bjuder på tillfredsställande komfort och därför vågar vi lova att Prestige ger dig en kärleksfull knuff mot drömmarnas land. Du kan tryggt lägga dig tillrätta, stänga ögonen och se fram emot bättre nätter. När du vaknar så kommer du troligtvis vara pigg och utvilad. Därför kommer denna bäddmadrass spela en viktig roll för en bra sömnupplevelse.

Uppmärksamt stöd från första natt

Namnet Prestige betyder att du får en bäddmadrass av suverän kvalitet. Kärnan består av latex som ger optimalt stöd tvärs över alla viktklasser, kroppsbyggnader och föredragna sovställningar. Du ska därför inte bekymra dig. Prestige är ett säkert val, även för dig. Latexen har en tjocklek på hela sex centimeter och det gör den lite tjockare än en vanlig latex-bäddmadrass. Här kan du förvänta utmärkt stöd, bra elasticitet och optimal andningsbarhet - kort sagt så är det allt du behöver i en bäddmadrass som ska göra en skillnad natt och dag.
Uppmärksamt stöd från första natt
En bäddmadrass som gör en skillnad

En bäddmadrass som gör en skillnad

Prestige lägger till ett extra skikt av komfort till din säng. Detta understryks ytterligare av att denna bäddmadrass har en densitet på hela 77 kg/m3. Densitet är ett uttryck för det motstånd din kropp möter när du lägger dig på madrassen. Resultatet är en bäddmadrass i en extra fast kvalitet som ser till att du får precis det stöd som du har behov för varje natt. Du kan med andra ord tryggt stänga dina ögon på Prestige och bjuda den goda sömnen välkommen.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Prestige

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Prestige. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

Specifikation av Prestige

 • Storlek 80x200 cm.
 • Vikt 9.7 kg
Mer information
Leveranstid 17-25 vardagar
Höjd 8 cm.
Kärna Latex
Kärnhöjd 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Typ Bäddmadrass 80x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

Vi fann andra produkter som du kanske intresserar dig?