Physio

60 199,00 kr

As low as 60 199,00 kr

 • Utvecklad i samarbete med ortopediska experter.
 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • Revolutionerande fjäderteknologi.
 • Trådlös fjärrkontroll och en av de bästa ställbara sängarna på marknaden.
 • Producerad i Belgien av material i absolut toppklass.
Leveranstid 24-36 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Physio ställbar säng är en rakt igenom ergonomiskt korrekt säng som ger en fantastisk sömnupplevelse. Just för att sängen är utvecklad i samarbete med ortopediska experter och fysioterapeuter så får du komfort och stöd som är perfekt anpassat efter just din kropp. Samtidigt ger den moderna botten en lång rad anpassningsmöjligheter, så att du kan både sitta komfortabelt i sängen eller finjustera din sovställning om du har behov för det.

Oavsett om du har problem med ryggen eller bara gärna vill undvika det i framtiden, så är Physio ett otroligt bra val där liggkomfort, lyx och förnuft sammanstrålar i en högre enhet.


Intelligent fjäderdesign

Physio har ett unikt fjäderskikt och det betyder att du får ett personligt stöd som är långt utöver det vanliga. Fjädrarnas intelligenta komfortzoner försäkrar kort sagt så att dina ben får ett annat stöd än dina skuldror. Sängen anpassar sig helt enkelt efter din vikt och ditt sätt att ligga på. Det är bra för kroppen och så gör det ju inte något att man samtidigt sover helt fantastiskt.


Perfekt andningsbarhet

En bra säng är mer än ett bra stöd. Physio är gjord med väldigt andningsbara skikt som försäkrar att ventilationen är i topp, så att du får en torr och frisk sömnmiljö varje natt de många kommande åren. 

Det hela kommer i en fantastisk och exklusiv design som verkligen kan vara med till att lyfta sovrummet. Det är verkligen fokus på detaljerna, och du märker direkt att Physio är en luxuös säng.

Ställbarhetskomponenter

Det är uppenbart att de ställbara komponenterna är en väldig viktig del av en ställbar säng. Därför har vi naturligtvis valt de bästa möjliga delar till Physio. Sängen har en solid träram av massiv trä. Ramen utgör en stabil plattform för din nattsömn, och av samma anledning ger vi hela 25 års garanti på ram- och fjäderbrott i denna säng. Den ställbara mekaniken i sängen kan ställa in både huvud- och fotändan. Det betyder, att du kan ställa in sängen precis efter dina egna preferenser. Justeringen av sängens liggställning styr du med en trådlös fjärrkontroll vilket också betyder att du slipper sladdar.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är det mittersta skiktet i sängen och samtidigt det helt avgörande skikt för en sängs komfortegenskaper. Det är i detta skikt som du finner det särskilda mönstret av pocketfjädrar som skiljer Physio från andra ställbara sängar och försäkrar det oöverträffliga stödet. Skummet runt om fjädrarna skiljer sig också. Physio har ett sandwhich-skikt på två centimeter gelpulse latex och två centimeter flofom skum. Det är ett modernt och tekniskt skum, som ger en fantastisk tryckavlastning utan att vara ”död” och varm, som exempelvis memory-skum kan vara.

Gelpulse bäddmadrass

Bäddmadrassen på Physio är en härlig latexmadrass med inbyggda gelpärlor. Gelpärlorna hjälper med att kyla det översta skiktet och ger sängen en bättre andningsbarhet. Det ger ett väldigt behagligt sömnklimat, där du undviker en varm och fuktig säng. Samtidigt förlänger andningsbarheten också sängens levnadstid, detta för att det inte samlas fukt på samma sätt som normalt. Gelpulse bäddmadrassen har en kärntjocklek på fem centimeter och det försäkrar en tjock komfortyta som ger ett effektivt stöd där du har behov för det. 

Du har möjlighet för att antingen välja mellan två separata bäddmadrasser eller en så kallad split bäddmadrass. Split bäddmadrassen är en stor bäddmadras med ett snitt i toppen och botten så att de ställbara delarna kan köra upp och en oberoende av varandra.

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll RF ECO SET Trådløs
Höjd 66 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Fjädrar/m2 500 fjädrar per m2
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Sterling möbeltyg.
Stoppning 30mm Latex
Ram 16 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 24-36 vardagar
Kolli 7 st.
Typ Ställbar säng 180x210

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 24-36 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.