Physio Pulse

59 999,00 kr

As low as 59 999,00 kr

 • Utvecklad i samarbete med ortopediska experter.
 • Antibakteriell bäddmadrass i naturlatex.
 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • Revolutionerande fjäderteknologi.
 • Trådlös fjärrkontroll.
Leveranstid 24-36 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Physio Pulse ställbar säng är en luxuös säng av bästa kvalitet. Den är utvecklad i samarbete med ortopediska experter och fysioterapeuter så att du är försäkrad en ergonomisk korrekt nattsömn. Det är bra för kroppen och så sover man helt enkelt fantastiskt i den.

Från de stilfulla ekbenen till den behagliga Pulse Latex bäddmadrassen märker man verkligen att det är fokus på detaljerna i Physio Pulse.

Det är speciellt när man ser på resårmadrassen som Physio Natural skiljer sig från andra sängar. En specialutvecklad fjäder i ett revolutionerande mönster försäkrar en individuell anpassad tryckavlastning utöver det vanliga. Kort sagt betyder det att sängen anpassar sig efter din kropps konturer så att skuldra, ländrygg och ben får precis det stöd som det har behov för. Samtidigt ger den moderna ställbara botten en lång rad anpassningsmöjligheter, så du kan både sitta komfortabelt i sängen eller finjustera din sovställning om det är behov för det.


Andningsbar och antibakteriell

En bra säng är mer än ett bra stöd. Physio Pulse är producerad med väldigt andningsbara skikt som försäkrar att ventilationen är i topp så att du får en torr och frisk sömnmiljö varje natt de kommande åren. Lägg också till att Pulse Latex bäddmadrassen är antibakteriell så du får verkligen en sund säng på alla parametrar.

Det hela kommer i en modern, stilren design som framstår exklusiv och luxuös. Physio Pulse är verkligen en säng som lyfter sovrummet till nya höjder.


Ställbarhetskomponenter

Det är uppenbart att de ställbara komponenterna är en väldig viktig del av en ställbar säng. Därför har vi naturligtvis valt de bästa möjliga delar till Physio Pulse. Sängen har en solid träram av massiv trä. Ramen utgör en stabil plattform för din nattsömn, och av samma anledning ger vi hela 25 års garanti på ram- och fjäderbrott i denna säng. Den ställbara mekaniken i sängen kan ställa in både huvud- och fotändan. Det betyder, att du kan ställa in sängen precis efter dina egna preferenser. Justeringen av sängens liggställning styr du med en trådlös fjärrkontroll vilket också betyder att du slipper sladdar.

Resårmadrass

Resårmadrassen är det mittersta skiktet i sängen och samtidigt det helt avgörande skikt för en sängs komfortegenskaper. Det är i detta skikt som du finner det särskilda mönstret av pocketfjädrar som skiljer Physio Pulse från andra ställbara sängar och försäkrar det oöverträffliga stödet. Skummet runt om fjädrarna skiljer sig också. Physio Pulse har ett sandwhich-skikt på två centimeter gelpulse latex och två centimeter flofom skum. Det är ett modernt och tekniskt skum, som ger en fantastisk tryckavlastning utan att vara ”död” och varm, som exempelvis memory-skum kan vara.

Bäddmadrassen

Pulse är en bäddmadrass baserad på naturmaterialet latex. Kärnan består av fyra centimeter Pulse-latex och omkring finner du ett antibakteriellt AEGIS-behandlat överdrag som ger madrassen en bra tjocklek och mjukhet som man lägger märke till direkt.

Det är kort sagt den mest hållbara, bäst ventilerande och mjukaste bäddmadrass som du någonsin har upplevt. Pulse-bäddmadrassen är otroligt tryckavlastande, ventilerande och långtidshållbar och allt detta kommer dig till godo i denna ovanliga, innovativa och utmärkta madrass.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 65 cm
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fotstopp inkluderat
Fjärrkontroll RF ECO SET Trådløs
Höjd 65 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Fjädrar/m2 500 fjädrar per m2
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Sterling möbeltyg.
Stoppning 30mm Latex
Ram 16 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 24-36 vardagar
Kolli 7 st.
Typ Ställbar säng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 24-36 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.