Physio Natural

39 895,00 kr

As low as 39 895,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Utvecklad i samarbete med ortopediska experter.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Mayan Pulse® bäddmadrass i naturlig latex.
 • Revolutionerande fjäderteknologi.
 • Exklusivt utseende och komfort.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Physio Natural är en lyxsäng av allra bästa kvalitet. Sängen är utvecklad i samarbete med ortopediska experter och fysioterapeuter, så att du är försäkrad en ergonomiskt korrekt nattsömn. Det är bra för kroppen och så sover man helt enkelt fantastiskt i den.

Physio Natural är en välproducerad säng inifrån och ut, där inget har lämnats åt slumpen. Det gäller ända från de stilfulla ekbenen till den organiska Mayan Pulse® bäddmadrass i 100% naturlatex. Kombinationen av de välvalda materialen betyder, att du från första natt kommer uppleva hur sängens madrasskikt stöttar och avlastar dig precis på det sätt som du personligt har behov för.

Nedanför kan du läsa mer om de enkla komfortskikt som tillsammans skapar ramen för en återhämtande och sund sömn.

Ramsäng

Denna madrass utgör sängens plattform och är betydligt uppgraderad i förhållande till vanliga kontinentalsängar. Ramsängen är bland annat uppbyggd med fjädrar istället för skum. Det är vanligt för kontinentalsängar att ha en ramsäng med en kärna av skum, men det har vi bytt ut med en kärna av pocketfjädrar, så att du får en bättre komfort. Det betyder samtidigt att sängen får en längre levnadstid och du kan därför vara säker på att Physio Natural är en bra investering i många år framöver.

Resårmadrass

Resårmadrassen är det mittersta skiktet i sängen och samtidigt det helt avgörande skiktet för sängens komfortegenskaper. Det är i detta skikt som du finner det speciella mönstret av pocketfjädrar som skiljer sig från Physio Natural från andra kontinentalsängar. En specialutvecklad fjäder i ett revolutionerande mönster försäkrar en individuellt anpassad tryckavlastning utöver det vanliga. Kort sagt så betyder det att sängen anpassar sig efter din kropps konturer så att skuldra, ländrygg och ben får precis det stöd som det har behov för.

Physio Natural består av mycket andningsbara skikt som försäkrar att ventilationen är i topp. Detta gäller också för stoppningen omkring fjädrarna, och du är därför försäkrad en torr och fräsch sömnmiljö – varje natt de kommande många åren.

Bäddmadrass

Mayan Pulse® är en bäddmadrass som endast består av naturmaterialet latex. Det betyder att du får en både allergivänlig och hållbar bäddmadrass som ger dig stöd på de punkter som din kropp har mest behov för. Latexen produceras utifrån den högteknologiska metoden som heter SonoCore. Den går i sin enkelhet ut på att latexen vulkaniseras med högfrekventa värmevågor. För dig betyder det att du får en bäddmadras som har en ovanligt ensartad yta, och som samtidigt är både elastisk och ventilerande. Mayan Pulse®  består dessutom av ett tencel-överdrag, som är utvunnet av träfibrer. Det är både mjukt och väldigt andningsbart, och du kan därför vara säker på en sund och bra sömn i många år framöver.

Specifikation av

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 66 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Sterling möbeltyg.
Stoppning 20mm Pulse + 20mm Motion
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.