Physio

40 295,00 kr

As low as 40 295,00 kr

 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • Utvecklad i samarbete med ortopediska experter.
 • Revolutionerande fjäderteknologi.
 • Pulse Latex bäddmadrass.
 • Exklusivt utseende och optimal komfort.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Physio är en rakt igenom ergonomiskt korrekt säng som ger en fantastisk sömnupplevelse. Just för att sängen är utvecklad i samarbete med ortopediska experter och fysioterapeuter så får du komfort och stöd som är perfekt anpassat efter just din kropp.

Oavsett om du har problem med ryggen eller bara gärna vill undvika det i framtiden, så är Physio ett otroligt bra val där liggkomfort, lyx och förnuft sammanstrålar i en högre enhet.


Intelligent fjäderdesign

Physio har ett unikt fjäderskikt och det betyder att du får ett personligt stöd som är långt utöver det vanliga. Fjädrarnas intelligenta komfortzoner försäkrar kort sagt så att dina ben får ett annat stöd än dina skuldror. Sängen anpassar sig helt enkelt efter din vikt och ditt sätt att ligga på. Det är bra för kroppen och så gör det ju inte något att man samtidigt sover helt fantastiskt.


Perfekt andningsbarhet

En bra säng är mer än ett bra stöd. Physio är gjord med väldigt andningsbara skikt som försäkrar att ventilationen är i topp, så att du får en torr och frisk sömnmiljö varje natt de många kommande åren.

Det hela kommer i en fantastisk och exklusiv design som verkligen kan vara med till att lyfta sovrummet. Det är verkligen fokus på detaljerna, och du märker direkt att Physio är en luxuös säng.Ramsäng

Denna madrass utgör sängens plattform och är väsentligt uppgraderad i förhållande till vanliga kontinentalsängar. Ramsängen är bland annat byggd med fjädrar istället för skum. Det är vanligt för kontinentalsängar att ha en ramsäng med en kärna av skum, men genom att byta denna med en kärna av pocketfjädrar så uppnås det en bättre komfort samt en förlängd levnadstid på sängen. Hållbarheten förbättras inte endast på själva ramsängen men naturligtvis också sängen i helhet.

Resårmadrass

Resårmadrassen är det mittersta skiktet i sängen och samtidigt det helt avgörande skikt för en sängs komfortegenskaper. Det är i detta skikt som du finner det särskilda mönstret av pocketfjädrar som skiljer Physio från andra kontinentalsängar och försäkrar det oöverträffliga stödet. Skummet runt om fjädrarna skiljer sig också. Physio har ett sandwhich-skikt på två centimeter Pulse Latex och två centimeter Lucid skum. Det är ett modernt och tekniskt skum, som ger en fantastisk tryckavlastning utan att vara ”död” och varm, som exempelvis memory-skum kan vara.

Bäddmadrass

Bäddmadrassen i Physio är vår imponerande Latex Pulse bäddmadrass. Bäddmadrassen är producerad efter den speciella SonoCore-metoden som ser till för att latexen får en ensartad och öppen yta. Allt som allt försäkrar det att bäddmadrassen är extra slitstark och andningsbar, och det gör den passande till dig som har det varmt om natten. Överdraget av tencel är Rainforest Alliance certifierat och det är din garanti för en sund och hållbar produkt. Utöver detta har bäddmadrassen tilldelats OEKO-TEX 100 märket och därför är du också försäkrad en bäddmadrass utan sundhetsskadliga ämnen.

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 66 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 24 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Anatomic Pocket®
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Sterling möbeltyg.
Ram 14 cm Träram
Garanti 20 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x210

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.